Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat : guerra
Taller-entrenament d’Acció Directa Noviolenta a València (16-A)
09 abr 2005
Continua el cicle de reflexió i d’acció sobre, d’una banda, la violència i com aquesta conforma la nostra societat, i d’altra banda, sobre la noviolencia com forma de lluita per la transformació social. El quart taller dels cinc proposats pel Grup d’Aprenentatge Col·lectiu per a aquest curs, tractarà d’introduir els aspectes teòrics i organitzatius bàsics al voltant de l’Acció Directa Noviolenta.
arton1469.jpg
Hola!

Ens posem en contacte amb vosaltres per tal de recordar-vos que el pròxim dissabte 16 d’abril continuem amb el cicle de tallers sobre noviolència dels quals ja vos hem informat en altres ocasions. Amb el pròxim taller tractarem d’introduir els aspectes teòrics i organitzatius bàsics al voltant de l’acció directa noviolenta, mitjançant activitats eminentment pràctiques i participatives.

Una novetat respecte els tallers anteriors és que vos proposem ampliar l’horari habitual (de 10.00 a 14.00) amb dues hores més després de dinar. Es tractaria de dues hores complementàries en el sentit que les activitats del matí formen un bloc que comença i acaba, és a dir, que si algú no pot vindre per la vesprada no es quedarà penjat a meitat de taller. A grans trets els continguts a treballar estan estructurats com segueix :

- De matí parlarem sobre què és l’acció directa noviolenta i quines són les seues característiques i introduirem els elements a tindre en compte durant la preparació i desenvolupament de les accions.

- Per la vesprada practicarem tècniques de protecció i resistència passiva, i parlarem sobre les qüestions legals.

Pel que fa al lloc, el taller es desenvoluparà com els anteriors al local del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana . (C/ Llanterna 26, zona Mercat Central)

Coincidint amb el taller, el divendres 15, a les 20:30 h.,.es realitzarà a la llibreria SAHIRI (C. de las Danzas 5, darrere de La Llotja) un passe de videos sobre accions directes noviolentes. Aprofitem també per a invitar-vos.

Esperem que esta proposta de taller vos semble interessant. Si desitges posar-te en contacte amb nosaltres o t’interessa assistir ens pots cridar al telèfon 619570354 o escriure’ns al e-mail infoGAC ARROBA gmail.com. Per favor, confirmeu com més aviat la vostra assistència (indicant si podreu vindre també al mòdul de la vesprada) per a poder organitzar-nos millor.

Una salutació, i fins dissabte

Grup d’Aprenentatge Col·lectiu

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat