Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: immigració
Solidaritat amb els treballadros immigrants [comunicat de la Xarxa contra els tancaments i la precarietat]
08 abr 2005
SOLIDARITAT AMB ELS TREBALLADORS IMMIGRANTS

La Xarxa contra Tancaments i la Precarietat volem manifestar públicament la nostra solidaritat amb els treballadors immigrants en lluita per la seva regularització i denunciar la pressió policial i la repressió a la que estan sotmesos els immigrants tancats.

Els actuals tancaments responen al fracàs del procés de regularització impulsat pel Govern Zapatero, els requisits del qual deixen fora la gran majoria de treballadors sense papers. Així, prop d'un milió quedarien condemnats a la precarietat més extrema, en mans d'empresaris sense escrúpols.

Donem el nostre suport a les seves reivindicacions exigint la flexibilització dels requisits del procés de regularització, en particular a que el contracte de treball no sigui imprescindible, el padró no sigui l'únic document acreditatiu de l'estada al país i s'ampliï el termini establert.

Els immigrants, com nosaltres, formem part de la mateixa classe treballadora. Defensar els seus drets no és solament un deure humanitari sinó part necessària de la lluita de tots els treballadors i treballadores contra la precarietat i l'explotació.

Cridem als sindicats, comitès d'empresa i seccions sindicals a fer pública la seva solidaritat amb els treballadors immigrants en la lluita per la seva regularització i a aportar ajut material als companys tancats.

Donem suport a les diferents accions solidàries convocades pels treballadors immigrants.


7 d'abril de 2005


Xarxa contra els Tancaments i la Precarietat
Mira també:
http://www.moviments.net/xarxacontratancaments

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat