Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
L'Ajuntament de Cullera (Ribera Baixa) censura el Casal Jaume I
08 abr 2005
El Casal Jaume I de Cullera denuncia que la Regidoria de Festes de l'Ajuntament local ha prohibit participar a l'esmentada associació civico-cultural en la Cavalcada de disfresses de les festes del poble que es desenvolupará el proper divendres dia 8 d'Abril.

Els joves del Casal volien participar a les festes disfressant-se d'obrers de la construcció i de netejadors de "xapapote" per a cridar l'atenció sobre l'especulació urbanística local i el penós estat en que es troba el riu Xúquer. A més, com la resta d'associacións i falles que hi participen, pretenien animar la Cavalcada amb música en la nostra llengua.

En un primer moment l'Ajuntament accedí a la participació del Casal però quan s'assabentà, mitjançant un correu electrònic, de la indumentària dels joves, els vetà al·legant que la música que els acompanyava no era adequada i que la intenció del Casal era fer una manifestació i burlar-se del govern local.

Corrobora així l'Ajuntament, la incultura envers la nostra llengua i demostra sentir-se aludit quan algú alça la veu davant la barbarie de ciment en la costa i la desastrossa situació del nostre riu.

Per tot això, el Casal denuncia que la Regidoria de Festes i l'Ajuntament atempten contra la llibertat d?expressió dels seus ciutadans i ciutadanes i veta la participació en unes festes, que com el seu nom indica, son del poble i no de l'Ajuntament o la Regidoria.


>> Maulets, el jovent independentista revolucionari <<
Totes les informacions de la pàgina es poden copiar cintant-ne o no la font [webmaster ARROBA maulets.org] [contacte ARROBA maulets.org]

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'Ajuntament de Cullera (Ribera Baixa) censura el Casal Jaume I
08 abr 2005
Per això, vos convidem a la FESTA DE DISFRESSES CONTRA LA CENSURA que farem al Casal Jaume I (c/de Baix, 7) a partir de les 21 h. i fins que ens diesen. Vine disfressat o disfressada d'obrer o netejador de xapapote i tindras una copeta de franc.
Sindicato Sindicat