Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : guerra
Manifest campanya del judici per l´Acció Directa Noviolenta a les estàtues a Alacant
07 abr 2005
NI EXÃRCITS NI GUERRES
Judici per l´Acció Direnta Noviolenta contra les estàtues al soldat de reemplaçament a Alacant

    El 28 d´abril jutjen a Alacant a les persones que fa dues anys expressem el nostre rebuig als exèrcits i les guerres mitjançant una Acció Directa Noviolenta a les estàtues al soldat de reemplaçament de la Plaça del Mar.

    Es demanen per a nosaltres fortes multes i pressó.

    Estes estàtues van esser un regal del exèrcit a la ciutat pel motiu de la celebració a ella del Día de les Forçes Armades, eixe día en el que l´institució militar fa exhibició amb cinisme de la seva molta capacitat de assesinar persones.

    Sense fer cas del gran rebuig que provocaba entre la molta gent que apostem per una societat basada en la Pau, la Justicia, la Llibertat, y en el respecte absolut a la Vida Humana, front als valors de mort, violencia y opressió representats mijor que en ningú altre lloc a la institució militar, els gobernants de la ciutat ens van impossar la presència de les estàtues, i amés les van possar a un lloc molt destacat .

    Per aixó ahir i avui, considerem no solament llegítim, sino un deubte de conciència actuar en front d´aquest monument al absurd, al sofriment i a la guerra, tal com vam fer, de forma pùblica, a la llum del día i sense causar mal algú a persones o a les seues propietats.

    Perque els exèrcits continuen existint al servici dels més rics, encara que ens els âvendanâ? com si fossen germanetes de la caritat i ens diguen que només existeixen per a realitzar missions âhumanitariesâ?.

    Perque encara hi ha milers i milers de víctimes mortals in.nocents, de mutilacions, de orfes, agressions a la dona i de espoli dels recurssos naturals del països empobrits, tot astó de la mà dels nostres âcaritatiusâ? exèrcitsâ? del primer món.

    Perque l´exèrcit del estat espanyol també existeix per a eixos meteixos fins i té les seues màns brutas de sang, per molt que la tele ens l´amague.

    Aquets son els nostres motius, i ens seguirem enfrontant a aquets injusticies, amb les úniques armes de la Noviolència.


Grupo Tortuga i amics/es antimilitaristes
tortuga ARROBA nodo50.org
www.nodo50.org/tortuga

Desobeeix les guerres

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifest campanya del judici per l´Acció Directa Noviolenta a les estàtues a Alacant
08 abr 2005
tot el suport als companys deasobedients antimilitaristes d'Alacant!
Sindicato Sindicat