Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: indymedia
[imc-bcn] Per millorar la qualitat de la galeria media // Para mejorar la calidad de la galeria media
07 abr 2005

[ca]

Per millorar la qualitat de la galeria media

A Barcelona Indymedia hi ha dues formes de publicar imatges, audios o videos: quan es publica una notícia típica (que després surt a la columna dreta i a la galeria media) o directament pujar els arxius a la galeria media (que després es pot veure a la galeria) Com veieu, al publicar media a una notícia, també es publica a la galeria.

Per a millorar la qualitat de la galeria media, també s'oculten els medias duplicats. Si vols fer una notícia, per exemple, on surt el logo del teu col·lectiu i ja ho has publicat anteriorment, pots utilizar el codi d'html per a ficar imatges: <img src="urlDeLaImatge">. On he escrit "urlDeLaImatge" has de posar-hi la direcció d'internet on es troba la imatge. Una manera senzilla de trobar la url de la imatge que vols és anar a la pàgina on es troba (per exemple la pàgina a la galeria media) i amb el botó dret fer click damunt de la imatge. T'apareixera un menu on (depèn del navegador que tinguis serà diferent) trobaràs la opció de copiar la url d'eixa imatge.

Una altra cosa que has de fer si utilitzes l'html per a ficar una imatge al publicar, és escollir en el desplegable del formulari que sigui html i no text pla.

Esperem que aquest consell et resulti útil i que s'evitin els duplicats a la galeria media.

[es]

Para mejorar la calidad de la galeria media

En Barcelona Indymedia hay dos formas de publicar imágenes, aúdios o vídeos: cuando se publica una noticia típica (que luego sale a la columna derecha y a la galeria media) o directamente subir los archivos a la galeria media (que después se pueden ver en la galeria) Como veis, al publicar media en una noticia, también se publica en la la galeria.

Para mejorar la calidad de la galeria media, también se ocultan los medias duplicados. Si quieres hacer una noticia, por ejemplo, donde sale el logo de tu colectivo y ya lo has publicado anteriormente, puedes utilizar el codigo de hatml para poner imágenes: <img src="urlDeLaImatge">. Deonde he escrito "urlDeLaImatge" has de poner la dirección de interernet donde se encuentra la imagen. Una manera sencilla de encontrar la url de la imagen que quieres es ir a la página donde se encuentra (por ejemplo la página de la galeria media) y con el botón derecho hacer click encima de la imagen. Te aparecera un menú donde (depende del navegador que tengas sera diferente) encontrarás una opción de copiar la url de esa imagen.

Otra cosa que has de hacer si utilizas html para poner una imagen al publicar, es escoger en el desplegable del formulario que sea html y no texto plano.

Esperamos que este consejo te resulte útil y que se eviten duplicados en la galeria media.


This work is in the public domain
Sindicato Sindicat