Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: indymedia
[imc-bcn] Com difondre una convocatòria // Como difundir una convocatoria
07 abr 2005

[ca]

Com difondre una convocatòria

A Barcelona Indymedia tenim dues eines amb les quals difondre convocatòries: el calendari i la columna de la dreta.

Per publicar al calendari cal anar a la pàgina on hi diu Afegir una acció,el seu link està a la columna esquerra, sota calendari del dia i damunt de les seccions. Les convocatòries publicades es poden veure al mirar el calendari del mes,el seu link està en la columna central, just sota baner i damunt de les editorials i els idiomes; el calendari de la setmana, sota calendari del dia; i el calendari del dia que apareix a la part superior de la columna esquerra. L'avantatge d'aquesta eina és que s'aconsegueixen veure les convocatòries ordenades temporalment i el dia de la convocatòria apareix en un lloc destacat a la columna de l'esquerra.

Per publicar a la columna de la dreta cal anar a la pàgina de Publica una notícia,el seu link està en la columna central, just sota baner i damunt de les editorials i els idiomes. Allò publicat es veurà a la columna dreta de la pàgina d'inici/home. Recordem que a imc-bcn s'oculten els duplicats. Una forma de poder recordar a la gent un esdeveniment a la columna de la dreta sense que sigui ocultat, és presentar textos o imatges que ajudin a despertar l'interès sobre la convocatòria i al final d'ells recordar la convocatòria. Així podeu fer que més gent hi acudeixi, que estigui més i millor informada sobre el tema i també fer que millori la qualitat de la columna dreta sense estar duplicant informació. L'avantatge d'aquesta eina és que s'aconsegueixen veure les notícies ordenades temàticament i que el dia que la publiques la gent s'assabenta de la seva existència.

[es]

Como difundir una convocatoria

En Barcelona Indymedia tenemos dos herramientas con las que difundir convocatorias: el calendario y la columna de la derecha.

Para publicar en el calendario hay que ir a la pagina de Añadir una acción, cuyo link está en la columna izquierda, debajo del calendario del día y encima de las secciones. Las convocatorias publicadas se pueden ver al mirar el calendario del mes, cuyo link está en la columna central, justo debajo del baner y encima de las editoriales y los idiomas; el calendario de la semana, debajo del calendario del día; y el calendario del día que aparece en la parte superior de la columna izquierda. La ventaja de esta herramienta es que se consiguen ver las convocatorias ordenadas temporalmente y el día de la convocatoria aparece en un lugar destacado en la columna de la izquierda.

Para publicar en la columna de la derecha hay que ir a la página de Publica una noticia, cuyo link está en la columna central, justo debajo del baner y encima de las editoriales y los idiomas. Lo publicado se verá en la columna derecha de la página de inicio/home. Recordamos que en imc-bcn se ocultan los duplicados. Una forma de poder recordar a la gente un evento en la columna de la derecha sin que sea ocultado, es presentar textos o imágenes que ayuden a despertar el interés sobre la convocatoria y al final de ellos recordar la convocatoria. Así podéis disuadir a que más gente acudamos, a que la gente estemos mejor informada sobre el tema y a mejorar la calidad de la columna derecha sin estar duplicando información. La ventaja de esta herramienta es que se consiguen ver las noticias ordenadas tematicamente y que el día que la publicas la gente se entera de su existencia.


This work is in the public domain
Sindicato Sindicat