Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: immigració
Convocatòries i material de difusió per les tancades i vaga de fam
06 abr 2005
ocaveta_cast.pdf
ocaveta cast.pdf (13,13 KiB)
octavetes_cat.pdf
octavetes cat.pdf (13,14 KiB)
Des de l’assemblea de suport als i les migrants tancades i en vaga de fam que es troben a la capella del CSO Can Vies (Jocs Florals 42) hem tirat endavant una sèrie de convocatòries per fer visible la situació en la que es troba aquesta lluita alhora que denunciar el procés de regularització i els centres d’internament. Convidem a tothom a que al seu barri o poble faci aquelles accions de solidaritat i facin extensivaes les reivindicacions.

-Des d’avui a la tarda, es posarà una paradeta informativa a la plaça de Sants amb les informacions actualitzades de premsa, comunicats dels diferents llocs on hi ha tancament, estat general de la lluita, amb tallers de pancartes, fullls de signatures, etc. La primera comença avui a les 17h.

- Des d’ahir mateix per la nit (dimarts), es va decidir fer una cassolada cada nit de forma indefinida a les 22h amb possibilitat de petit cercavila per intentar involucrar i difondre la lluita. S’aprofitarà aquesta cercavila o concentració per fer difusió de cartells, octavetes... pensem que estaria bé i seria un bon cop d’efecte que n’hi haguessin pels diferents barris i pobles.

- El dijous dia 7 d’abril, a les 19,30h a la mateixa Plaça de Sants farem una manifestació a la que convoquem a la resta de grups de suport d’arreu i a tothom per denunciar públicament la situació crítica de les persones irregulars. Si la vaga de fam es perllonga, pensàvem que es podria fer uan cada setmana als diferents barris on hi ha gent seguint la lluita.

A banda d’això, adjunto les darreres octavetes que han sortit per part de l’Assemblea per la regularització sense condicions. Estan en català i en castellà, per qui pugui, i per llistes de mail, anar fent difusió.

Salut.

P.S. Segur que a mesura que vagin passant els dies aniran sortint més convocatòries, així que atentes....

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat