Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: immigració
Joan Rangel adverteix que la vaga dels immigrants no canviarà els requisits del procés de regularització
04 abr 2005
El delegat del govern espanyol al Principat Joan Rangel ha advertit avui que l'executiu no modificarà els requisits necessaris per obtenir la regularització, en resposta a les peticions dels immigrants sense papers que des de dissabte són tancats a cinc locals de Barcelona i Santa Coloma de Gramenet. Els immigrants afirmen que és molt difícil poder accedir al procés de regularització engegat pel govern espanyol el mes de febrer i que s'allargarà fins el maig. Per la seva banda, Rangel ha dit que 'les mesures de pressió no aconseguiran canviar ni alterar' el procés, el qual, ha dit, funciona 'bastant bé'. El delegat del govern espanyol ha explicat que els requisits de regularització els van aprovar els sindicats majoritaris, les coordinadores d'immigrants (però no ho van fer totes) i els agents socials i empresarials amb el suport de tots els partits polítics.

Quant als prop de 400 immigrants que continuen tancats, uns quants d'ells en vaga de fam i que són representats per l'Assemblea per la regularització sense condicions, demanaran al síndic de greuges del Principat, Rafel Ribó, que escolti les seves reivindicacions i faci de mitjancer.

Divendres passat, una part de les coordinadors d'immigrants van pactar amb el govern espanyol controlar part del procés de regularització.

This work is in the public domain

Comentaris

6 d’abril, a les 7 del vespre, a l’Aula 2 del CCCB
05 abr 2005
Crida a la solidaritat amb els immigrants en lluita pels seus drets.

Els immigrants tancats i en vaga de fam per la nostra regularització, en diversos locals de Barcelona i Santa Coloma, ens adrecem a la societat civil catalana amb la següent petició:Que totes les organitzacions socials, entitats cíviques, sindicats, associacions, ONG i persones a títol individual que simpatitzen amb les nostres reivindicacions, acudeixin a una reunió aquest dimecres, dia 6 d’abril, a les 7 del vespre, a l’Aula 2 del CCCB (carrer Montalegre, 5, Barcelona) per tal d’organitzar el més ample suport a la nostra lluita.

Per a nosaltres, i esperem que per a tots i totes vosaltres, els drets són indivisibles i iguals per a tothom.

PER LA REGULARITZACIÓ SENSE CONDICIONS!

Immigrants en lluita a les esglésies del Pi, de Sant Miquel i de Sant Medir, i als centres socials de Can Vies i de l’Espai Obert.

Diumenge, 3 d’abril del 2005
Sindicat Terrassa