Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Mani antifeixista a Tarragona
03 abr 2005
Tarragona: Manifestación antifascista + concierto en Salou. 9 d'Abril Pl Bonet 17:00 h .
Los constantes incidentes de caracter racista que ha sufrido este nucleo turísitco ha conmocionado a la población de la zona que ve como cada dia se pierde un poco mas el control de la situación.

Por eso se ha convocado una manifestación en contra de estos actos para el dia 6 de abril donde toda persona contraria a los ideales fascista deberia intentar asistir ya que no es solo en Salou donde ocurren actos de este tipo, sino en Tarragona, Reus, etc. La manifestación empezará en la Plaça Bonet a las 5 de la tarde.

Para finalizar la jornada se hará un concierto en el campo de futbol de Salou a las 9 donde tocaran Garrotada (oi! - Tarragona ) + Extracto de Lúpulo (punk rock - Tarragona) + The Cabrians (ska - Barcelona) + Tota la Peska (punk rock - Salou)

para mas información visita www.extractodelupulo.cjb.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Mani antifeixista a Tarragona
04 abr 2005
Pues de paso podrías organizar un concierto contra las victimas etarras y contra las agresiones sharperas.

Moviment Social Republicà - Tarragones.
Re: Mani antifeixista a Tarragona
04 abr 2005
Té molt bona pinta la jornada, així que ens veurem allà.
Acabem amb les agressions feixistes i els seus còmplices!; aquest problema s'ha de combatre d'arrel i amb molta autocrítica, perquè inclús entre naltros hi ha molt subnormal. El que està clar és que només la gent del carrer pot solucionar aquest problema, ja que les institucions no fan més que vetllar per les corruptes víctimes d'Eta; n'hi un pas enrera companys.
ENDAVANT TARRAGONA!!!
Re: Mani antifeixista a Tarragona
04 abr 2005
lluitem contra tot autoritarisme, fotem fora els feixistes i als capitalistes del goberns locals i nazionals, msr+españa2000+dn=ppsoe
Antifeixistes
Anticapitalistes
Baix Camp
(A.A.BC.)
Re: Mani antifeixista a Tarragona
04 abr 2005
i sobretot quan algú sàpiga l´adreça d´aquest famós local que españa2000 vol obrir a Salou que la faci pública, és d´interès general.
Re: Mani antifeixista a Tarragona
04 abr 2005
hay ke hacerse oir, hagamos ruido, cuantos más seamos, más claro les dejaremos que no queremos fachas ni en tarragona ni en ningún lugar.
nazi bueno, nazi muerto!
Re: Mani antifeixista a Tarragona
04 abr 2005
Els d'españa2000 sembla que no obriràn local a salou, sinó a Tarragona, al carrer estanislau figueres. Allà hi ha un local de levantina de seguridad actualment!

Aquest durarà menys que el de democracia nacional a Barcelona.
Re: Mani antifeixista a Tarragona
05 abr 2005
Molt bé per la iniciativa. Endavant amb la lluita contra el feixisme!!! Ni un pas enrere!!! Solidaritat antifeixista amb le scomarques veïnes: Tots a la mani, tots al concert!!!
Re: Mani antifeixista a Tarragona
05 abr 2005
Els del Moviment Social Republicà sou uns feixistes, ¿a que ve que treguis ara al dolor de les victimes etarra? ets un oportunista interessat: fas pudor.
Re: Mani antifeixista a Tarragona
06 abr 2005
Si, si todo lo que tu quieras, pero tan antifascistas que sois pero aplaudis a ETA y a su entorno, y de los muertos etarras ni hablais.
Si alguien apesta sois vosotros.
El MSR siempre ha condenado el cierre de EGUIN (lo puedes ver en el TRIANGLE), de Egunkaria, a condenado la ilegalización de Batasuna, y lo ha hecho por que esta a favor de la LIBERTAD DE EXPRESION, algo que vosotros deconoceis.
PROETARRAS FOTEU EL CAMP DE TARRACO!
Re: Mani antifeixista a Tarragona
07 abr 2005
Para el per valtros....
pienso ke tendrias ke ablar de lo ke vivas y no ablar komo los telediarios.
VIVE MAS Y MIRA UN POKO MENOS LA KAJA TONTA
ABAJO EL FASCIMO Y SUS GOBIERNOS KAPITALISTAS DE MIERDA
Re: Mani antifeixista a Tarragona
07 abr 2005
d'on ho has tret que soc proetarra? jo sempre he dit que agafar les armes en el context actual NO és la via. Per mi que l'MSR condemni el que vulgui, peró vosaltres feu reunions amb españa2000 i gent del frente nacional español per muntar la plataforma Españoles Bajo el Separatismo. Sóc indepe, peró em sembla que som una minoria, us va la demagogia 1000...
Re: Mani antifeixista a Tarragona
07 abr 2005
curiosa la pàgina web del MSR. Donen una de freda i una de calenta. Per exemple diuen: "l´MSR posarà tot el seu esforç a la lluita per la descentralització solidaria i alhora l’aspiració per construir la convivència entre els pobles. No acceptem cap medi coercitiu que provi d’imposar una unitat nacional sobre bases uniformadores que justifiquen un genocidi ètnic i cultural, preàmbul, a petita escala, del mundialisme lliberal del mercat" O "El MSR considera que el fet determinant per que una nació existeixi no és el passat, si no la percepció d’una empresa col·lectiva com a horitzó comú".

i en canvi una mica més amunt et surten amb: "MSR concep a Espanya com un conjunt de pobles units al llarg de varis segles d’història comú, en un procés integrador que va inspirar l’etapa més GLORIOSA de l’Espanya IMPERIAL"

No són tan freakies com els de la UCE però no els acabo d´entendre...
Re: Mani antifeixista a Tarragona
07 abr 2005
jo penso que tots aquests partits que no se sap a on estan com MSR o la Falange Auténtica que van d'antifeixistes l'únic que fan es a veure a quin friki pesquen per mantenir el sou dels seus dirigents i esl 4 pringats que hi militin, són casi com sectes o equips de futbol de 4a divisió regional. Apa.
Re: Mani antifeixista a Tarragona
07 abr 2005
i m'he deixat de dir algo: el millor que podem fer és ignorarlos i si es dóna la ocasió difondre els seus defectes sense donarlos molt importáncia, de vegades els va millor que parlin malament d'ells que no que els ignorin, però tot es valorar la situació... ara si. Apa salut
Mani antifeixista a Tarragona
10 feb 2006
Saludos Amigos!!
Ha pasado muchísimo tiempo desde que escribisteis. Yo la verdad soy actualmente un poco escéptico con la política pero me acerco más a los grupos anarco-sindicalistas. Solo os quería comentar que Falange Auténtica, que habéis nombrado ahí, si es realmente antifascista. Y en su corta historia (poco más de 4 años sino mal recuerdo) a defendido posturas nuevas para esa ideología como la inmigración, el proletariado, la pobreza. Si un grupo está volviendo al origen de Jose Antonio y a su parte más social, creo que deberiamos darle una oportunidad y no mezclarlo con los otros grupos de ultraderecha. Más que nada porque Falange Auténtica de ultra y de derecha tiene bastante poco. Nose juzgad vosotros, pero recordad que todo lo que sea un paso hacia fuera del fanatismo franquista es un triunfo para nosotros, y más si no se trata de un paso sino de una desvinculación completa como ha hecho esta gente.
Salud amigos!
P.D.: Lo siento no se catalán porque no soy de catalunya ni he estado tiempo allí, pero espero algún día poder conocerlo. Gracias a todos
Sindicato Sindicat