Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
USOC demana suspensió funcions al 'Consorci Sanitari de Mollet' dels representants de l'Hospital de Mollet
01 abr 2005
La Secció Sindical de Treballadors de Sanitat de la USOC (STS-USOC) de l’Hospital de Mollet, aquest passat Dijous dia 31 de Març, ha fet entrega d’un escrit al President del ‘Consell Rector del Consorci Sanitari de Mollet del Vallès’, Sr. Jordi Pascual, en el decurs de la Xerrada Informativa que sobre el projecte del Nou Hospital de Mollet l’Ajuntament de Mollet ha celebrat al centre Cultural ‘La Marineta’. A l’escrit se li demana que consideri la suspensió cautelar de les funcions a l’esmentat Consorci Sanitari dels dos representants que hi té designats la ‘Fundació Privada Hospital de Mollet’, Srs. Martí Fabré i Joan Gordi, durant la substanciació de l’Expedient que contra la ‘Societat de Socors Mutus de Mollet’ ha obert la ‘Direcció General de Política Financera i Assegurances de la Generalitat de Catalunya’ a resultes de la denúncia presentada per un del seus socis de l’esmentada Mutualitat.

A l’escrit entregat al Sr. Pascual, la Secció Sindical de la USOC l’informa que a l’esmentada Denúncia, es demanava què, si es confirmaven les sospites que els càrrecs directius i assemblearis de la ‘Societat de Socors Mutus de Mollet’, haguessin estat elegits presumptament de forma irregular; fossin Revocats tots aquells càrrecs obtinguts de forma il·legal, i que es procedís, respectant la normativa a l’efecte establerta en els propis Estatuts de la Mutualitat, a la substitució d’aquests càrrecs i, conseqüentment també en igual forma, amb els que la possible il·legal Direcció de la 'Societat de Socors Mutus de Mollet' hagués escollit, en les constitucions de la 'Fundació Privada Hospital de Mollet', i el 'Consorci Sanitari de Mollet del Vallès' presidit pel Sr. Pascual

This work is in the public domain

Comentaris

Re: USOC demana suspensió funcions al 'Consorci Sanitari de Mollet' dels representants de l'Hospital de Mollet
02 abr 2005
USOC, o sigui, USO, el mateix sindicat que va defensar els torturadors d'Herrera de la Mancha i que després va tenir a Catalunya la secció de presons, tan progressista, coneguda com a USIP-USO, oi?

No aneu de progres, que sou el sindicat de Convergència. Si segueixes intentant utilitzar indymedia per fer propaganda, tindras una vomitada d'informació sobre la USOC que els foristes fliparan.

Busca´t un altre lloc o canvia de sindicat, que el sindicalisme groc de fòrums especials finançats pel poder.

Més informació a

www.adecaf.com

Salut
Sindicat