Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : laboral
Comunicat de la Xarxa sobre els joves detinguts
31 mar 2005
COMUNICAT DE LA XARXA CONTRA ELS TANCAMENTS I LA PRECARIETAT

ABSOLUCIÓ JOVES DETINGUTS PER SOLIDARITZAR-SE AMB ELS TREBALLADORS I TREBALLADORES DE MINIWATT (PHILIPS-LG)

Davant la detenció i el processament de nou joves el passat dia 22 de març per participar en una acció solidària amb els treballadors i treballadores de Miniwatt, sota l’acusació de desordres públics i amb una demanda fiscal d’un any de presó,

La Xarxa contra els Tancaments i la Precarietat:

1. Condemna la detenció i el processament dels companys i companyes detinguts i exigeix la seva absolució.

2. Dóna tot el seu suport als nou joves que estan sent represaliats per mostrar la seva solidaritat amb les lluites contra les deslocalitzacions, els tancaments d’empreses i en defensa dels llocs de treball.

3. Manifesta que aquesta acció respon a la crida feta per la Xarxa contra els Tancaments i el Comitè d’empresa de Miniwatt (Philips-LG) a tots els moviments socials perquè donin suport a la lluita contra el tancament de l’empresa i la destrucció de 360 llocs de treball.

4. Denuncia l’intent de criminalització per part de la Conselleria d’Interior dels joves que en la seva lluita contra la precarietat s’uneixen als treballadors/es que es mobilitzen per mantenir llocs de treball estables i dignes. Se’ls denuncia perquè no s’escampi l’exemple de la solidaritat i la unitat amb el moviment obrer.

5. Crida a la solidaritat amb els joves represaliats i convoca a una concentració de suport el dia 28 d’abril, a les 12 h., al Jutjats del Passeig Lluís Companys (Barcelona). També cridem a donar suport econòmicant als joves detinguts per tal que facin front a les despeses judicials.


Barcelona, 30 de març de 2005

www.moviments.net/xarxacontratancaments

mail: xarxacontratancaments ARROBA moviments.net

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa