Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: immigració
Convocantes en BCN manifestacíon dos de abril
30 mar 2005
2 d'abril día Europeu de lluita
Regularització sense condicions
Per la llibertat de moviment
i pel Dret a la permanència
Contra els Centres d’Internament
2 d’abril : MANIFESTACIó a les 6 H
Plaça univertat (M.L1,L2) Barcelona.
convoquen : Arquitectos sin Fronteras, Associació d’Amistat amb el Poble de Guatemala, Assemblea per la Comunicació Social, Asamblea por la Regularización Sin Condiciones, Assemblea Mayday, Assemblea d'Okupes, Assemblea Roja - Corrent Roig, Ateneu La Torna, Can Masdeu, Casa de la Solidaritat, Centre d'acolliment de Santa Coloma, CGT-Catalunya, CNT, CO.BAS (comisiones de base), Colectivo Sin Papeles, Col·lectiu de Solidaritat amb la Rebel·lió zapatista de Barcelona, Cornellá sense Fronteres, Cultural Sakina, Debat a Bat, Ecuador Llactacaru, Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB), Intersyndical Alternativa de Catalunya (IAC), Miles de Viviendas, Papeles para Tod@s, PSUC viu, PRT-Esquerra Revolucionár, (TPDI) LA TAULA PERMANET PER ELS DRETS DELS IMMIGRANTS, Xarxa de Mobilització Global (XMG)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Convocantes en BCN manifestacíon dos de abril
30 mar 2005
rogaría a los administradores de indybcn que borrasen directamente los post que supongan publicidad comercial descarada. hay que tener muy poca vergüenza para utilizar una convocatoria a la participación en la lucha de los migrantes para llamar a la peña a un concierto de pago en una sala comercial.
Re: Convocantes en BCN manifestacíon dos de abril
30 mar 2005
donde esta la convocatoria a la sala comercial?
te puedes explicar mejor, por favor?
Re: Convocantes en BCN manifestacíon dos de abril
30 mar 2005
Heu borrat el missatge que anunciava el concert de soziedad alkoholica a razzmatazz el mateix dia de la mani! Veig que no només s'els intenta censurar desde l'audiència nacional, el pp i la AVT!

Els gossos del PP, i sectors d'ultra dreta truquen a les sales on han de tocar o als ajuntaments que els contracten fent pressió contra ells, arrivant a cancelar molts dels seus concerts, sobretot el 2003-04! I tot per tenir lletres que questionen el sistema, el poder, la societat...

Han d'anunciar els seus concerts per internet i clandestinament, però sembla que una web oberta a l'antifeixisme com bcn indymedia no vol colaborar! (cap altre indymedia habia borrat un missatge anunciant els concerts).

Que trist! Si us llegissiu les seves lletres, tindrieu mes reflexió que en els ultims 100 anuncis de la web!

En fi... Windows, ADSL, Telefonica i internet no son gens comercials! Noooo! No se que coi fa anti-pub escribint aqui!
Re: Convocantes en BCN manifestacíon dos de abril
30 mar 2005
Per cert... Soziedad alkoholica ja ha passat 3 vegades per l'audiència nacional a justificar les seves lletres! S'els ha acusava de fer apologia del terrorisme i s'els ha putejat durant mesos amb amenaces de 10 anys de presó i nombroses crides a judici!

No se si això es pitjor que la situació dels immigrants!
Re: Convocantes en BCN manifestacíon dos de abril
30 mar 2005
cat: p q fiqes una convocatoria a un concert q no te res a vore en la noticia. ademes a indymedia no es penjan concerts si no son gratuits o per a recaudar fons per alguna moguda.

no te pareix una falta d respecte i un desviar el tema per a q agafe protagonisme una historia diferent a la noticia publicada?
Re: Convocantes en BCN manifestacíon dos de abril
31 mar 2005
hola, soy yo quien ha pedido que retirasen la noticia. no he pedido ningún tipo de censura en este medio, ni he colgado un post anti-soziedad alkoholika. lo que he dicho es que me parecía inaceptable que haya una noticia que convoca a unos actos políticos y públicos de movilizaciones sobre la inmigración, y alguien aproveche para decir: ¡y después todos al concierto de menganito en tal y cual sala comercial!

indymedia, sencillamente, no está para esto. hay más gente que piensa lo mismo. entre ellas, los editores de este medio. lo celebro.
Re: Convocantes en BCN manifestacíon dos de abril
31 mar 2005
Sense cap ànim de menysvalorar els SA, grup afí, li diria al CAT que si compara la seva situació amb la dels immigrants és que no en té ni puta idea ni d'un tema ni de l'altre. Amb tot respecte.

Totes a la mani de dissabte.
Sindicat