Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme : corrupció i poder : criminalització i repressió : pobles i cultures vs poder i estats
El Tribunal Supremo "anula" Aukera Guztiak, o Zapatero a tus zapatos.
27 mar 2005
Parece que los jueces de la dictadura siguen en sus puestos...
Ilegalizando Aukera Guztiak han prohibido la ideología de la Izquierda Abertzale, ya no queda ni la excusa de "las condenas a la violencia", porque Aukera Guztiak se ha pronunciado claramente en este sentido , el reino bananero español quita las estatuas del difunto dictador y prohibe una ideología al mismo tiempo.

Bush hijo inventa la guerra preventiba o el "te mato por si acaso" mientras las alusiones a la proteccion de la democracia y la libertad se repiten constantemente en sus discursos y declaraciones.

Zapatero, a tus zapatos.


¡TODOS LOS DERECHOS PARA TODOS!

¡NO A LA ABOLICIÓN DE LA LIBERTAD IDEOLÓGICA!

Mira també:
http://www.conflicto-vasco.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Demagògia
27 mar 2005
FALS. No només s'anula la ciutadania de l'esquerra abertzale (Batasuna) sinó la ciutadania dels ciutadans lliures, la ciutadania dels demòcrates, d'aquells que creuen en el vertader respecte cap a totes les opcions siguin del color que siguin, d'aquells qeu volen lluitar per una vertadera democràcia a Euskal Herria (Aukera Guztiak, totes le sopcions)
AUKERA GUZTIAK AURRERA! Endavant totes les opcions!
Darth Vader
Re: El Tribunal Supremo "anula" Aukera Guztiak, o Zapatero a tus zapatos.
01 abr 2005
¡NO A LA ABOLICIÓN DE LA LIBERTAD IDEOLÓGICA!
Re: El Tribunal Supremo "anula" Aukera Guztiak, o Zapatero a tus zapatos.
03 abr 2005
El tòpic està tan repetit que fa angúnia tornar-lo a sentir, perquè et fa l'efecte que el que hi torna et pren el pèl. Al País Basc s'ha posat de moda dir que unes opcions polítiques "separen" i unes altres són "de tots els bascos". ¿Quina barra cal per dir coses que revelen que es creuen en possessió de la veritat i que els que no pensen com ells són uns desgraciats? ¿És acceptable que el dogmatisme es disfressi de democràcia? Patxi López, candidat socialista a les eleccions basques, ho ha tornat a dir, en una cançó insuportable que fa anys que dura -d'ençà que Mayor Oreja va fer el ridícul a les urnes basques-: els abertzales, s'agrupin com s'agrupin i tant si compleixen la llei com si no, "separen"; en canvi el socialisme i la cavernícola dreta espanyolista "uneixen". Ai, caram. Com és possible una barbaritat tan evident? A més, i per si se'ns havia oblidat el discurs franquista -quan es tracta de la unitat espanyola cap socialista fa fàstics al discurs més ranci de la dictadura, veges què hi farem-, diu que el d'ell és patriotisme, i els dels abertzales és "patrioterisme". Alça, Manela.

De la mateixa manera, i amb una capacitat per a l'oblit digna dels estudis de la psiquiatria avançada, la dreta, que no uneix sinó que uniformitza i a més a la força, és escrupolosament imparcial quan es tracta d'idees, de forces o d'expressions contràries a la seva mentalitat, mentre que és escandalosament partidista quan són opcions favorables. Ara ho hem viscut en l'acabat de celebrar concert Salvem la Real, car es tracta d'un edifici que el govern Matas vol enderrocar. Han calgut molts esforços per contestar la parcialíssima objecció que aquest concert, transmès per televisió, "vulnera la imparcialitat que ha de regir la televisió estatal". Calen penques per clamar per la imparcialitat a la televisió estatal, oh déus del chapapote! Sort que era evident que al concert intervenien totes les sensibilitats i la cosa no ha anat més enllà. No sé si recordeu les prohibicions que van ploure diverses vegades sobre Acció Cultural del País Valencià per a la celebració dels celebèrrims Premis Octubre. Tergiversar els fets és gairebé una especialitat de l'espanyolisme: o ets un terrorista en actiu o un terrorista en potència. La teva pàtria és infecta, la d'ells excelsa. Tu ets sectari, ells plurals (?!). I les lleis, a remolc. Quin panorama, Zapatero!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more