Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Lluita armada als Països Catalans
26 mar 2005
La treva d'ETA a Catalunya és una estratègia per a deixar via lliure als Països Catalans per a la reorganització de la lluita armada?
La treva d'ETA a Catalunya és una estratègia per a deixar via lliure als Països Catalans per a la reorganització de la lluita armada?

El diàleg del poble ha d'acabar allà on comença la repressió estatal. En una veritable democràcia i una societat lliure, la intervenció armada del poble per a la defensa dels seus drets humans i la seva sobirania no seria necessària, però des del moment en què existeix una policia repressora, unes lleis antihumanes, retallades de drets bàsics de les persones, una economia capitalista destructora i brutal que no assegura la subsistència de la classe treballadora i, en definitiva, el domini imperialista d'un poble i la dictadura de la burgesia respecte al proletariat, fa que el diàleg esdevingui una fal·làcia.

Aquesta fal·làcia crea un cercle viciós d'on les conquestes populars són pures reformes i les retallades repressores imperialistes i burgeses anihilen cada pas que fem fent-nos-en retrocedir dos.

La solució? La ruptura amb el sistema i la presa del poder per al proletariat, anorreant d'aquesta manera l'opressió nacional i de classe. Per tal de potenciar aquesta ruptura que, tal i com diu Marx, només pot ser a partir d'una Revolució Socialista que elimini violentament totes les estructures repressores del sistema capitalista, hem d'organitzar-nos de dues maneres: a partir de les assemblees populars, revolucionant els nostres pensaments, i a partir de la lluita armada revolucionària, revolucionant la classe treballadora i el poble català.

D'aquesta manera, podrem anar conscienciant la classe treballadora de l'opressió social i nacional que implica aquest sistema capitalista en què vivim, i podrem dur a terme una veritable revolució total i rupturista que destrueixi el Capital i el domini imperialista de l'Estat espanyol sobre el poble català.

VISCA LA REVOLUCIÓ SOCIALISTA!
INDEPENDÈNCIA O MORT!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Lluita armada als Països Catalans
26 mar 2005
Pobre nano. Ara no se que pensar. Us imagineu morir per una causa equivocada? Res mes patétic. Tant patetic que sembla obra de un Troll amb placa de gos.

Enteret Independentiste ignorant:

Qui opremeix al poble catala es l´Estat Catala.

Disol l´Estat Catala i el poble catala serà lliure.
Re: Lluita armada als Països Catalans
26 mar 2005
Perdona, enterat/ada, l'Estat Català de moment no existeix, és precisament pel que estem lluitant, però tu al teu rotllo, eh...
Re: Lluita armada als Països Catalans
26 mar 2005
Existeix en la ment de tot el jovent amb dos dits de froooont!
Compra cd's d'inadaptats i una uzi! Endavant amb la terra, posem-la en testos que tinguin els colors de la bandera!
Re: Lluita armada als Països Catalans
26 mar 2005
Treva d'ETA als Països Catalans?? ui, això deu ser nou, no? que tu han dit ells/es?
Que jo sàpiga, ETA segueix posant petards al País Valencià, i que jo sàpiga, forma part dels Països Catalans.

Lluita armada a Catalunya? Crec que ara no és el moment. Tot arribarà.
Re: Lluita armada als Països Catalans
26 mar 2005
això, això, feu el que pretenen.. que perdeu el temps en """lluites""" inútils i absurdes x definició, enlloc d combatre l'autèntic enemic : el capitalisme que fa que les nostres vides siguin un camp de batalla contra la precarietat, la repressió i la mort en vida que ens imposa el sistema!

joer com podeu no veure-ho : totes aquestes històries nacionalistes, igual que les religioses estan ahi i es mantenen per tenir-nos separats amb "batallitas", enlloc d'unir-nos totes x enviar a prendre xl sac d'un cop aquest sistema opressor en totes les seves facetes!
Re: Lluita armada als Països Catalans
27 mar 2005
arfg!lluites inútils?Com es nota que no saps el què cony és tenir a la presó a un germà o a un pare o a un cunyat...o que t'hagin torturat per les teves idees...o per parlar el teu idioma...com tens els collons o ovaris de dir això amb tots els que han mort i moriran per la lluita antifeixista...
I sobre la lluita armada...llàstima que quan es va intentar acabés d'aquella manera...
Re: Lluita armada als Països Catalans
28 mar 2005
Sou una colla de flipats, deixeu de funcionar a base de consignes i de basquitis i llavors potser us torno a respectar
Re: Lluita armada als Països Catalans
28 mar 2005
ÃS UNA PENA QUE S'ACTUI AIXÃ?. LA LLIBERTAT DELS PAÃ?SOS CATALANS JA ARRIBARÃ, NO ÃS HORA DE LLUITAR PER AIXÃ, CREIERU QUE SALVARÃ MOLTES VIDES? PREFEREIXO LLUITAR CONTRA L'ESTAT QUE M'OPRIMEIX I NO LLUITARÃ PER UN ESTAT CATALÃ QUE FARÃ EL MATEIX QUE L'ESPANYOL PERÃ DE DIFERENT FORMA.

PAU ENTRE POBLES I GUERRA ENTRE CLASSES!!
Sindicat Terrassa