Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme : criminalització i repressió : pobles i cultures vs poder i estats
No més Estatut. Independència.
25 mar 2005
Prou de regionalisme i espanyolisme camuflat...
esteladaroja.gif
caganer3.jpg
NO MÉS ESTATUT. INDEPENDÈNCIA.

Els partits polítics regionalistes de Catalunya aposten ara per la reforma de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya per aprofundir en l'autonomia catalana dins de l'Estat espanyol. Tant CiU, com PSC, ERC o ICV pretenen, doncs, continuar sotmetent als catalans a l'obligació de viure ocupats pels espanyols durant unes dècades més.

La reforma de l'Estatut d'autonomia a la que s'agafen aquests partits no suposa cap ruptura respecte a Espanya. No proclamen la independència, ni tant sols parlen de la unitat de la nació catalana (de Salses a Guardamar...), així doncs, continuen legitimant l'ocupació espanyola i la imposició de les seves lleis, el seu exèrcit, els seus cossos policials, símbols i cultura.

Per què volem, doncs, un nou estatut d'autonomia els catalans? Aquesta reforma només suposa un maquillatge polític, després d'un quart de segle de Constitució espanyola i estatuts d'autonomia de les regions espanyoles. Els partits polítics catalans pretenen fer-nos unes quantes reformes que semblin que canvien alguna cosa, sabent que tot segueix i seguirà igual.

Els catalans som una nació, un poble que lluita per la seva independència, no per una major o menor autonomia dins d'un regne que ens ha ocupat durant 300 anys. Això no s'oblida, per molt que botiflers, regionalistes i oportunistes ens vulguin fer perdre la memòria. Som un poble ocupat i oprimit, igual que Palestina, Còrsega, Euskal Herria o Irlanda.

Ens han obligat a pertànyer a Espanya, dins del marc europeu no som reconeguts com a poble, tant que ens ens volien fer creure que a Europa se'ns reconeixeria tot i continuar pertanyent a l'Estat espanyol. Va sent hora que la població catalana desperti. Els actuals partits polítics que hi ha al Parlament autonòmic català no passen d'un regionalisme covard i acomodatici. Pretenen mantenir-nos oprimits pels segles dels segles.

I nosaltres, membres i militants independentistes (de l'esquerra independentista) hem de denunciar i dir prou a aquesta gent que ens ven. Per això diem no a la nova reforma de l'Estatut i diem no a CiU, PSC-PSOE, ERC o ICV... perquè tenim dignitat i volem la INDEPENDÈNCIA DELS PA�SOS CATALANS.

FORA BOTIFLERS.
INDEPENDÈNCIA!!!!

Succedani,
http://paisoscatalans.org/succedaniweb
Mira també:
http://paisoscatalans.org/succedaniweb

This work is in the public domain

Comentaris

Re: No més Estatut. Independència.
25 mar 2005
A mi l'Estatut i la independència me la refinflen. Allò que em preocupa realment és que a Catalunya uns cada cop tenen més, i uns altres cada cop menys.

LLUÃ?TA DE CLASSES
PAU ENTRE POBLES
Re: No més Estatut. Independència.
25 mar 2005
Amen! Independencia de la clase obrera!
Re: No més Estatut. Independència.
25 mar 2005
és clar, és clar...
sempre que es parla d'independència, la mateixa història...
Que potser són dues coses incompatibles?
Per què parlar de classe obrera quan estan destrossant el medi ambient ?
I com goseu parlar de medi ambient quan s'està torturant impunement a les presons espanyoles?
No, si la qüestió és posar pals a les rodes...
Re: No més Estatut. Independència.
26 mar 2005
aquest era l objectiu del POUM, l Unió Ibérica de Republiques Socialistes, amb una classe obrera.
Re: No més Estatut. Independència.
26 mar 2005
El fet que alguns tinguin cada cop més repercuteix en el medi ambient.

L'aprenentatge de l'austeritat hauria de ser la NOVA asignatura per una independència i un desemvolupament real, basat en la optimitació de l'energia, la igualtat entre classes i la pau entre pobles, sense fronteres ni enfrontaments.
Re: No més Estatut. Independència.
26 mar 2005
Nou estatut sense esmentar els territoris de parla catalana i el dret d´autodeterminacio al preambul ANEM BE

El conseller Saura diu que el nou estatut no preveu el dret a participar de les seleccions catalanes en competicions internacionals i a mes ens diu que el dret d´autodeterminacio com a molt anira al preambul i a mes no s´esmentara de manera explicita

Es veu que ja han començat les rebaixes que demanava el sr Antonio Franco a El Periodico, demanan que es faci un estatut a mida del PSOE

Doncs anem be , i a mes a algun lloc diuen que ERC hi esta d´acord , espero que no sigui veritat


Si l´estatut ha de ser una merda deixem-ho correr, nomes faltaria que el puto PSOE ens acabi prenent el pel i encara li haguem de demanar les gracies a ZP Bono i Ibarra per no res


Estic d´acord amb quelcom que va dir Carod a l´Avui : Les condicions mai seran tant favorables com ara , no podem esperar condicions millors , si ara no s´aconsegueix reformar l´estatut nomes quedara la independencia.

estic d´acord Carod , sempre que no acceptis el puto estatut de merda que ens voldra encolomar el PSC-PSOE i el ''perrito fiel'' de IC-IU

Encara em cabrejan mes en Saura i els d´IC que se les donen de catalanistes i nomes son la puta sucursal del PSOE , en Saura es el ''niño de los recados '' de Jordi Sevilla

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more