Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
La policia humilia
23 mar 2005
aixó m'ha passat aquesta nit
Tots savem que la lluita en contra d'aquest sistema i d'aquest païs opressor que és diu espanya, comporta uns riscos, que aquests riscos poden ser humiliacions per part dels cosos de l'estat; ara us explicaré el meu cas.
Tot a passat avui a les 01:00, més o menys, jo i un colega meu estavem encartellan, concretament cartells d'una estelada i de "policia espanyola, policia feixista", i algun que d'altre més, al banc banesto i un cotxe d'atestats de la guardia urbana ens clixat, en aquells instant em vist el furgó i em accelerat el pas, no em corregut, l'hem accelerat, i dos urbanos han vingut corrents, ara comença lo bo:
Només arribar al meu colega l'han fet possar de genolls cridan-lo, i ens han dit frases del tipus "¿creeis que haceis gracia haciendo esto?", "¿os sentis mejor después de hacer esto?"; clar, al mateix instant ami no m'ha dit de que em poses de genolls i m'han demanat la indentificació, els hi he donat, mentrestant al meu colega l'han amenaçat de encartellar-li el cartell de "policia espanyola, policia feixista" a l'esquena i ho ha simulat dos o tres cops dient-nos que es possesim d'esquena i que no en giressim que la cola als ulls podia fer mal, al fina el poli convençut de que ho anava a fer ha mollat l'escombra amb la cola i en sec a parat, perque un a dit que s'apropava el jefe.
En el moment d'arribar el jefe, ja no ha dit més aixó de enganxar-nos un cartell a l'esquena, i el jefe no parava de dir "esto ya esta passado de época, no entiendo porque lo haceis"; un dels poli no ens parava de dir que li feia molta rabia aixó de policia feixista perqué ell no ho era i que ell era més català que nosaltres, mare meva que sonats. Un altre de les coses que he flipat ha estat com un ens ha amençat de posar-nos llei antiterrorista i que ho podien fer pel contingut dels cartells. Un altre que era més altot li ha dit al meu amic "tu tendria que estar en el pais vasco mirando cada dia bajo de tu cotxe, y que toda tu familia se muriera en un atentado de ETA", jo flipu....
Els cartells sel's han endut TOTS, la cola també, la meva moltxila, que no hi havia res, també, l'escombra i el cubu també; i ni ens han signat acte, ni ens han portat a comissaria, ni ens han dit res de judici ni de multa, sembla que només ens ho hagin pres per tocar el bolets....

Tot aixó ho dic perque m'ha indignat, com és normal, i perqué s'ha de veure que hi ha una repressió policial molt forta a l'independentisme i anticapitalisme, i que ami i al meu amic ens han fet el mínim del mínim, i que comparat amb altres detencions en han tractat be, i que l'humiliació ha sigut gran però en realitat mínima perque no m'han posat ni la ma a sobre, .... només dic que no ens hem d'aturar en la lluita I QUE LA LLUITA CONTINUA!!
INDEPENDÈNCIA I SOCIALISME!

SALUT I GRACIES ALS QUI HO HAGUE LLEIGIT!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La policia humilia
24 mar 2005
Flipo amb els urbanillos, últimament porten uns aires de robocops, deuen haver fet cursos de superació personal o terapies d'autoestima en ser molts nacionals frustrats. El cas és que cada dia fan més fastic.

Salut companys, el pitjor serà la multa.
Sindicat