Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : laboral
Comunicat de l'Assemblea de suport als i les detingudes per l'acció de solidaritat amb Miniwatt
22 mar 2005
Ahir 22 de març a 2/4 de 8 del matí es va realitzar un tall de trànsit a la Gran Via cantonada amb el carrer Moianès. Aquest fet s’emmarca dins les accions en resposta a la crida que el Comitè d’Empresa de Miniwat (LG-Philips) va fer en el seu dia a tots els moviments socials per tal que es solidaritzessin amb la seva lluita.
Arran d’aquesta acció de protesta van ser detingudes 9 persones, una de les quals era menor d’edat i ha estat posada en llibertat pendent d’una citació amb la fiscalia de menors. Després de la detenció varen ser traslladades a la comissaria d’Aiguablava, seu de la Brigada d’Informació de la Policia Nacional, on s’han negat a declarar. Entre 50 i 100 persones varen estar concentrades davant de la comissaria per exigir la llibertat sense càrrecs i per mostrar la seva solidaritat amb les persones detingudes.

El Comitè d’Empresa i la secció sindical de CCOO de Miniwatt (LG-PHILIPS) i la Xarxa contra el Tancament d’Empreses i la Precarietat també han redactat un comunicat donant suport a les persones represaliades per solidaritzar-se amb les lluites que s’estan duent a terme en defensa dels llocs de treball i en contra de la destrucció del teixit industrial.

Davant d’aquests fets:

# EXIGIM la llibertat immediata sense càrrecs de les 9 persones detingudes.
# DENUNCIEM l’intent de criminalització dels joves que en la lluita contra la precarietat s’uneixen als treballadors i treballadores que intenten mantenir llocs de treball estables i dignes. Se’ls castiga contundentment perquè no s’estengui entre el jovent el seu exemple i pel contrari es resignin a la situació de precarietat total que tots i totes patim.
# MOSTREM la nostra total solidaritat amb els treballadors i treballadores de Miniwatt (LG-PHILIPS) i d’altres empreses que estan lluitant per defensar els seus llocs de treball
# REBUTGEM el procés de deslocalització i tancament d’empreses fruit del sistema capitalista, que sotmet pobles, famílies i persones als interessos del mercat, com el cas de Miniwatt (LG-PHILIPS) on estan en perill 360 llocs de treball.
# CONVOQUEM a la concentració de suport davant dels jutjats de Barcelona, dimecres 23 de març a les 10h del matí en espera dels companys i companyes detingudes que estan passant la nit als calabossos de comissaria.


Assemblea de suport de les persones detingudes en solidaritat amb Miniwatt 23/3/05

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat de l'Assemblea de suport als i les detingudes per l'acció de solidaritat amb Miniwatt
22 mar 2005
llibertat sense càrrecs ples 9 solidaries amb els i les treballadores de la Miniwat.
Re: Comunicat de l'Assemblea de suport als i les detingudes per l'acció de solidaritat amb Miniwatt
22 mar 2005
http://barcelona.indymedia.org/usermedia/image/4/large/ld.jpg
Sindicato Sindicat