Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : laboral
Nou detencions en acció solidària amb Miniwatt - Notícia Sants-Antifa.org
22 mar 2005
Aquest matí un grup de solidaris amb el tancament d'empreses com és el cas de Miniwatt, propietat de Philips-LG, han tallat la Gran Via a l'alçada del carrer Moianès creuant-hi diversos pneumàtics que han estat posteriorment encesos.
Aquesta acció ha desencadenat la detenció de nou joves per part de la Brigada d'Informació de la Policia Nacional, alguns en un cafè dels voltants, i d'altres per les immediacions de la zona afectada pel tall.
En resposta a aquestes detencions, familiars i amics dels detinguts s'han traslladat fins la comissaria barcelonina d'Aiguablava, on s'han concentrat fins al vespre, quan els detinguts han sigut traslladats a la comissaria de Via Laietana per tal d'efectuar la fitxa policial i passar-hi la nit abans de passar a disposició judicial, possiblement demà mateix.
Una de les detingudes, menor d'edat, ha estat posada a disposició de la Fiscalia de Menors i posada en llibertat. A la sortida de comissaria ha estat rebuda amb aplaudiments i crits de suport dels concentrats, que han exigit l'alliberament dels altres detinguts.
El Comitè d'Empresa de Miniwatt ha emès un comunicat de suport als detinguts i detingudes on demanaven la seva posada en llibertat, i lamentaven la desproporcionada resposta policial a una problemàtica social com és el tancament i la deslocalització d'empreses.

Familiars i amics dels detinguts han fet una crida a estar atents a les properes convocatòries i a secundar els propers actes de suport.



---------------------------------
Més informació a www.sants-antifa.org, el nou portal d'informació del barri de Sants, encara en proves.

Nota: ÚLTIMA HORA: S'ha convocat una concentració davant dels jutjats de Lluís Companys demà dimecres a les 10 del matí per exigir l'immediata posada en llibertat dels nou detinguts. Es demana que es faci la màxima difussio d'aquesta i d'altres convocatòries que puguin anar sorgint.
Mira també:
http://www.sants-antifa.org
http://www.sants-antifa.org/modules.php?name=News&file=article&sid=24

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat