Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Desarma els teus impostos - acció contra la guerra a Tarragona
21 mar 2005
dissabte, 19 de març, coincidint amb la jornada internacional contra la guerra, a Tarragona hi va haver una acció per ensenyar que fan els gopverns amb els nostres impostos... si els deixem, clar.
ciutadans declarant a Hisenda.jpg
armes i beneficis.jpg
conseqüències.jpg
DESARMA ELS TEUS IMPOSTOS

Avui 19 de març, dia internacional contra la guerra, coincidint amb l'aniversari del bombardeig sobre l'Irak, i conjuntament amb moltes altres ciutats del món, volem manifestar des de Tarragona el nostre rebuig a l'ocupació de l'Irak i Palestina i a totes les guerres de
baixa i alta intensitat del món.

A l'estat espanyol després de la gran mobilització ciutadana contra la guerra, el govern del senyor Zapatero continua incrementant la despesa militar (actualment es gasta a l'estat espanyol en despesa militar, cada dia, uns 50 milions d'euros), l'I+D militar, venent armes a països com Israel (que ha comprat dos fragates) enlloc de treballar per la cultura de la pau i per la desmilitarització de la societat. Mostra d'això és la cultura militarista de reclutament que fa el ministeri de defensa, ja sigui a escoles, a salons d'infància i la joventut, salons de l'ensenyament, autobusos apostats a places majors, a les televisions públiques...

A Catalunya hem de veure com, el tripartit, que es va posicionar contra la guerra en el seu moment, no te cap inconvenient en col·laborar i mantenir aquest estat de coses. Sense anar més lluny aquesta doble moral dels nostres dirigents es fa palesa a Tarragona, que tot i ser declarada "ciutat per la pau" al nostre port comercial continuen atracant vaixells militars.

Per tot això, coincidint amb aquest dia de mobilitzacions i coincidint amb l'inici de la campanya de la declaració de renda, mantenint-nos en els principis que el 90% de ciutadans d'aquest pais vam manifestar en el seu dia, diem:
NO A LA GUERRA
NO AMB ELS NOSTRES IMPOSTOS

SI NO VOLS LA GUERRA, NO LA PAGUIS.
NI UN EURO PER L'EXÈRCIT.

Campanya per l'objecció fiscal.
Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau tgnapau ARROBA tinet.org
Mira també:
http://www.tinet.org/~tgnapau

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Desarma els teus impostos - acció contra la guerra a Tarragona
22 mar 2005
Si vols lluitar per la PAU i CONTRA LA GUERRA, NO MARQUIS LA CASETA A FAVOR DE L'ESGLÈSIA ni de les ONG's de l'ESGLESIA.
Sindicat Terrassa