Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Per una vegueria pròpia! Anoia + Alt Penedès + Baix Penedès + Garraf
21 mar 2005
Per una vegueria pròpia!
anoia + alt penedès + baix penedès + garraf
vegueriapropia.jpg
FullAdhesioVegueria.pdf
FullAdhesioVegueria.pdf (62,25 KiB)
L’organització en vegueries ha de simplificar l’administració del país en tres nivells: Generalitat, Vegueries i Municipis.

Cal que aquesta nova organització territorial de Catalunya recuperi la unitat del nostre territori creant una vegueria pròpia, ja que comportaria avantatges molt importants:

Ens permetria tenir veu pròpia: per poder gestionar el nostre pròpi territori, en apropar l’administració a la ciutadania; i per poder participar en les decisions de futur de tot el país.

Reforçaria els llaços socials, econòmics i culturals que han anat forjant la nostra identitat, contribuint a preservar i millorar la nostra qualitat de vida.

És per aquests motius que els sotasignants volem una vegueria pròpia per a les comarques de l’Anoia + l’Alt Penedès + el Baix Penedès + el Garraf i la demanem al Govern de la Generalitat i al Parlament de Catalunya.

Campanya per una vegueria pròpia

Adreces de contacte:
vegueriapropia ARROBA hotmail.com

Institut d’Estudis Penedesencs
Plaça de Jaume I, 5
08720 Vilafranca del Penedès

Institut d’Estudis Penedesencs
Carrer de Sant Pau, 13
08800 Vilanova i la Geltrú

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Per una vegueria pròpia! Anoia + Alt Penedès + Baix Penedès + Garraf
22 mar 2005
Des d'Igualada (la gran capital de la comarca de l'Anoia) ens la sua un "rato" aquesta campanya institucionalista que demana una o altra divisió administrativa territorial...
A més, ens preguntem si tothom té dret a demanar en nom dels altres coses que ni tan sols han estat consultades... ¿I si ara, des d'Igualada, demanem una vegueria amb la segarra, solsona i el bages?
¿Nosaltres també podem parlar en el seu nom?
REalment ens sembla una estúpida campanya pròpia dels debats de les èlits polítiques, administratives i estatals, i a la gent del carrer ens importa una merda!
Què teniu ànsies d'imperi, "penedesencs"?
Amb nosaltres no hi compteu, _Igualada, amb la divisió territorial que sigui, continuarà igual que sempre: quatre cacics locals, uns pallassos governant-nos i la gent igual d'adormida, incapaç de formular cap altre crítica al model social actual que vagi més enllà de simples matissos identitaris: és a dir, que ens és igual en la llengua en que estiguin escrites les lleis i la provinença dels seus executors.

Ni vegueries ni hòsties!
Fora reformisme d'Indymedia!
Visca l'autogestió i l'autonomia!
Re: Per una vegueria pròpia! Anoia + Alt Penedès + Baix Penedès + Garraf
22 mar 2005
Amic igualadí, és evident que per defensar l'autogestió i l'autonomia el que cal és bloquejar qualsevol intent de dissoldre les PROV�NCIES (etimològicament terra de vençuts) controlades pels més grans defensors de l'autonomia i l'autogestó d'aquest país: el PSOE.
Sindicato Sindicat