Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Solidaritat des de Londres
20 mar 2005
Jornada de solidaritat amb les protestes del EPPK des de Londres
20045.jpg
itxi0003.JPG
Aquest cap de setmana (de divendres 18 a diumenge 20) un grup de joves s'han tancat a un "squat" (centre social) a Londres en vaga de fam per mostrar la seva solidaritat amb el EPPK (Col.lectiu de pres@s politics/ques bascs/ques).
Durant el cap de setmana s'han realitzat diferents activitats:
-Divendres a la tarda va tenir lloc una xerrada amb: Gareth Peirce (advocada de Inigo Makazaga, pres politic basc actualment a la preso de Belmarsh -Londres-), Ainhoa Facal (companya de Inigo Makazaga) i Ander (membre d'Askatasuna).
-Dissabte al mati els/les joves es van preparar per anar a la Korrika organitzada a Londres, a la tarda es va participar a la korrika reivindicant i recordant que no hi erem tots/es. Despres d'aixo es va tornar a l'squat on es van passar diferents dvd sobre la situacio dels pres@s.
-Diumenge al mati ha tingut lloc una xerrada-debat sobre el macro sumari del 18/98 amb un membre d'euskalinfo (grup de solidaritat amb Euskal Herria de Bristol). A la tarda Rosa Castillo (mare de Inigo Makazaga) ens ha explicat la seva experiencia visitant al seu fill a la preso de Belmarsh.
Un membre de Basque Campaign (grup de solidaritat amb Euskal Herria de Londres) ha acomiadat el cap de setmana de protesta.

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa