Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : ecologia : especulació i okupació
[Caufec]davant l'inminent inici d'obres... sortim al carrer!! + fotos acció 17 de març
19 mar 2005

davant l'inminent inici d'obres...

sortim al carrer!! crida a la rebel·lió popular


No volem que el pla caufec apagui les nostres vides. Volem viure en un poble on els interessos de societats anònimes no passin pel damunt del benestar col·lectiu. Per això ens rebel·lem, per dir que ja n'hi ha prou, perquè se'ns escolti ben lluny, per aturar aquesta macrobarbaritat!
accio17m1.jpg
La resistència al pla Caufec ve del mal de panxa que ens produeix veure cap a on va el nostre poble, el seu patrimoni històric i natural, els seus parcs, carrers i equipaments.L'ajuntament ens encadena a un futur gris: cimentant una part important de la muntanya de Sant Pere Màrtir, forçant a l'exili al jovent del poble, afectant greument el comerç local, col·lapsant el trànsit... i tot per un grapat de diners!

El pla Caufec és una de les operacions urbanístiques especulatives més grans deprés de Diagonal Mar i el Fòrum 2004. Són ja 14 anys de lluita veïnal que legitimen el rebuig a aquesta barbaritat. Esperem que no hi hagi més generacions que arrisquin les seves vides per aturar un projecte que no hauria d'haver començat mai.

I si fos només el Caufec... marxaríem a casa, però les nostres goles criden per altres injustícies i destrosses.Volem que la gent prengui consciència de defensar el que creu just. I així donar suport als paradistes de Can Vidalet, defensar locals per entitats, exigir una veritable democràcia, qüestionar el problema de la vivenda i assenyalar responsables, construir espais i xarxes populars de solidaritat...

És dur que l'ajuntament ens obligui a fer aquest tipus de coses. Mentre empreses i administracions impulsen greus atemptats ecològics amb impunitat, les persones que protesten en benefici col·lectiu són condemnsades i reprimides.

Davant els fets consumats de la majoria absoluta del P$C, el seu fals consens i diàleg i la mentida de la participació ciutadana, què podem fer?

La intenció és visibilitzar un greu conflicte que l'ajuntament vol amagar. Volem mostrar que el bovern local i el departament d'urbanisme són els primers responsables de que el pla Caufec plani per les nostres vides com un au de rapinya. No volem que s'amaguin, volem que aturin d'una vegada el pla Caufec, sense excuses ni desviar el problema cap una altra banda.

I no sóm ni més ni menys valents que tu. Ens exposem a l'acció de la policia perquè obeïm la nostra consciència. Per cridar la teva atenció fem tots els esforços de difusió possibles, sense trencar res ni fer mal a ningú.

I què hem de fer davant una administració que porta 14 anys sense escoltar les associacions veïnals? Com creure a un ajuntament que enganya per poder aprovar sense crítiques un projecte altament agressiu? Aquest govern local parla de diàleg, consens i civisme i només aplica la majoria absoluta, la manipulació informativa i la repressió. El que fem és un intent de fer-nos escoltar i escoltar el que tu penses. La nostra acció la trobem legítima en una democràcia amb una participació popular tant falsejada i controlada.

El dany ecològic és irreversible. De res servirà que d'aquí 10 anys la gent doni la raó als arguments contra el pla Caufec. L'objectiu de totes les accions és obrir el diàleg i que més gent prengui consciència del seu perjudici. Els danys ocasionats a Collserola atempten contra els drets humans i ens creiem amb el legítim dret a la rebel·lió per defensar l'interès col·lectiu.

No siguis còmplice de les seves arbitrarietats! Si l'ajuntament no reacciona, sortirem al carrer més encara. El dia que comencin les obres no tindran on amagar-se. De l'únic que serem culpables és de no fer el suficient per aturar el pla Caufec.

Gràcies a l'esforç i compromís de diferents associacions veïnals, el pla Caufec no és una realitat. Només per respecte a tota aquesta gent que porten defensant els interessos generals des de fa molts anys, hem d'aturar les obres.

Deixa la feina, falta a l'escola, fes vaga... encara que sigui només per un dia a la teva vida, fes l'esforç d'aturar el pla Caufec. Estigues atent* a les mobilitzacions, organitza accions de suport, surt al carrer...repartic informació, fer fotos, portar croissants... la teva presència són també fonamentals. Si no hi vas ser al maig'68, si no vas córrer davant dels grisos... explica-li als néts que vas aturar aquesta bogeria!! Si ho vas fer, repeteix que ens veurem al carrer!! Ànims

desobeeix l'especulació!!

que la fuerza nos acompañe!!

amb tres torres.jpg
Mira també:
http://www.noalplacaufec.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Caufec]davant l'inminent inici d'obres... sortim al carrer!! + fotos acció 17 de març
25 abr 2005
Si no hi ha més remei, aturarem les obres. Ens posarem davant de les màquines i patirem la repressió policial.

Però ho farem amb l'alegria i la convicció de fer el que els nostres sentiments ens diuen. L'ajuntament ja està pensant com neutralitzar policialment les accions de protesta.

Encara que portin al Cesid, reeditin el Gal o truquin a la secció d'alta muntanya de l'exèrcit, no ens frenaran.

No evitaran que ens expressem i denunciem la seva irresponsabilitat.

Es pot fer de moltes maneres: posa-hi imaginació!!ens veiem al carrer!
Sindicat