Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: guerra
Seguim mobilitzant-nos contra la guerra: tothom al carrer el 19-M!
18 mar 2005
19·M: Fora totes les tropes! No a l'ocupació de l'Iraq i Palestina!

Dissabte 19 de març, 17.30h Ronda Sant Pere/Passeig de Gràcia – Pla de Palau - BARCELONA. Convoca: Plataforma Aturem la Guerra.
logo_aturem.gif
El 19 de març és una nova jornada contra la guerra i les ocupacions. Des de la Plataforma Aturem la Guerra, fem una crida a les entitats progressistes i als moviments socials perquè ajudin a mobilitzar per a la manifestació d’aquell dia a Barcelona. Ens sobren raons.

El Govern israelià imposa cada cop més condicions als palestins, a canvi de promeses que Israel mai compleix.

El poble de l’Iraq continua demostrant, de maneres molt diverses, que rebutja l’ocupació del seu país.

La novetat és que, des del 22 de febrer, amb les cimeres de l’OTAN i de la UE, tots els governs europeus han refet les seves relacions amb l’administració Bush, i s’han compromès a ajudar a l’ocupació il·legal de l’Iraq.

Si EUA aconseguís imposar-se a l’Iraq, representaria un pas més cap a un món més militaritzat. Això donaria més impuls a l’Europa bèl·lica que no vol cap de nosaltres, així com comportaria encara més atacs a les nostres condicions de vida. Cada euro que es gasta en intervencions militars és un euro menys per a fins socials.

Així que tenim molts motius per protestar contra la guerra, i per mostrar el nostre suport als pobles de l’Iraq i Palestina.

Últimament, no s’han donat mobilitzacions antiguerra tan massives com les que vam viure a principis de 2003. Però tot i això, moltíssima gent continua oposant-se a la guerra i a les ocupacions, com demostra el fet que la pau ha estat un tema central als recents debats públics.

La clau per una gran mobilització el 19-M és senzilla; que la gent sàpiga que la mani es fa.

Cridem a totes les campanyes, plataformes, entitats, persones, que volen una Europa i un món en pau, que es mobilitzin per a la manifestació del 19 de març, que organitzin actes, que enganxin cartells i que distribueixin octavetes.

Des de les nostres diverses sensibilitats, amb les nostres diferents prioritats, unim-nos contra les guerres i contra el militarisme, i intentem que sigui una manifestació tan ampla i tan unitària com sigui possible a favor d’un món més just.

Barcelona, 4 de març de 2005
Mira també:
http://barcelona.indymedia.org/usermedia/application/6/cartell_vermell2.pdf

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Seguim mobilitzant-nos contra la guerra: tothom al carrer el 19-M!
18 mar 2005
perquè no condemnar l'acte de la guerra en si mateix? no nomès hi ha l'irak o palestina, tambè TXETXÈNIA, ocupada desprès de més de deu anys de guerra que encara continua i que fa pocs dies els mercenaris russos van assassinar al president a sang freda, d'un tret a la cara. I de les batalletes en el continent Africà, què????
Re: Seguim mobilitzant-nos contra la guerra: tothom al carrer el 19-M!
19 mar 2005
Es veritat. Sembla que el "pacifisme" estigui tot manipulat i mediatitzat per els antiamericanistes i anticapitalistes de sempre. Com si dir no a la guerra d'irak i a la ocupació de palestina fos molt més important que dir no a la ocupació del Tibet (per cert, com que allà ningú els apoya fins i tot el propi dalai lama s'acaba de rendir tot reconeixent publicament la soberania de la xina, present i futura, sobre el seu pais), ferse el suec davant el permanent sofriment dels milers de refugiats saharauis ... o olvidarse dels indis de l'amazonia, o dels bosquimans esquilmats de Botswana, o del poble samoyed marginat del nord de siberia, dels kurds a turquia, dels musulmans xinesos de la regió del xingiang, dels mapuches, dels negres del darfur, dels txetxens, dels armenis del azerbayan ... i de desenes d'altres majories o minories ètniques, pobles i païssos sense estat propi ni drets socials que resisteixen en silenci contra la opresió, una opresió permanent que NO SEMPRE porta el senyal de les barres i les estrelles de la bandera nordamericana i que precisament per això ens passa tant desaparcebut.
Alguns pacifistes antiimperialistes sembla que es mouen amb uns canons crítics reivindicatius poc parcials respecte a certes questions.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more