Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Aturar l’especulació urbanística és possible > Sopar tertúlia i passi de vídeo al Casal Fèlix Cucurull
17 mar 2005
El proper divendres 18 de març, Maulets organitza un sopar tertúlia, passi de vídeo i la xerrada d’un membre del CSOA l’Estella, a partir de les 21h, en el Casal Fèlix Cucurull de Mataró.
cartell 18 març sopar casal copia.jpg
Carrer dâAmàlia 16 baix :: 08302 :: [93 757 25 31] :: Mataró :: [el Maresme]
maresme ARROBA maulets.org :: www.maulets.org

Nota informativa
> Sopar tertúlia i passi de vídeo al Casal Fèlix Cucurull >
> Aturar lâespeculació urbanística és possible
i necessari >

El proper divendres 18 de març, Maulets organitza un sopar tertúlia, passi de vídeo i la xerrada dâun membre del CSOA lâEstella, a partir de les 21h, en el Casal Fèlix Cucurull de Mataró.

El proper divendres 18 de març, a les 21h, en el Casal Fèlix Cucurull de Mataró, Maulets enceta un cicle dâactes relacionats amb les lluites contra lâespeculació urbanística existents als Països Catalans. Lâacte consistirà en un sopar, passi de documental âArrels de lluitaâ?, la participació dâun representant del CSOA lâEstella i la posterior tertúlia, sobre la necessitat i les possibilitats dâaturar lâespeculació urbanística.

El documental âArrels de lluitaâ? és un vídeo que mostra la lluita contra la destrucció de lâhorta valenciana. La ciutat de València, i la seva àrea metropolitana, suporta des de fa temps, una forta pressió constructiva urbanística i especuladora. El xoc dâinteressos entre, per una banda, el poder i el capital i, per lâaltra, els llauradors i els moviments socials, genera episodis injustos i imatges dures i contundents.

El CSOA lâEstella de Mataró, va ser desallotjat fa poques setmanes. Per això hem trobat just i necessari per lâopinió pública, que un representant de CSOA lâEstella pogués explicar, amb tota llibertat, que ha sigut lâEstella, com va anar el seu desallotjament ilâ¢legal i com sâencara el futur.

Divendres 18 de març : 21h : Casal Fèlix Cucurull [Carrer dâAmàlia 16 baix : Mataró]
Sopar, passi de vídeo [Arrels de lluita] i la participació dâun membre del CSOA lâEstella.


[>El jovent prenem la paraula>
>independència : revolució>]

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa