Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Irakís - 1, Tristos - 0
17 mar 2005
Endavant Iraquís!

La resisténcia está fent volar una de HUMMERS de por. I no són avions! Són Cotxes!

Una tercera part dels Marines fora d combat ho són dintre d´aquests super-cotxes concebits per a transport en retaguardia o sigui, darrera el front,,,,peró la conya del tema (o lo trist) és que com que no hi ha cap front lógic, al ser una guerra-trampa on no hi ha front peró tanmateix el front está a tot arreu,,, pues toma hammer.

Total que tanta vacil.lada amb el cotxe,, que si corre molt, que si es molt gran, que si 4x4, que si es infalible al desert, que si té tropo-cientos-mil centímetres cúbics, que la guerra del futur, tecnología, bla, bla, bla....
i resulta que el cotxet no aguanta ni un puto-simple-mega-easy lanzagranadas disparat per un vailet, que es la cosa més comú per allá casualment.

Total que després de molt queixar-se (recordeu que fa uns mesos alguns soldats ianquis van comensar a no obeir ordres* perque deien que els putos mandos els enviaven a operacions de guardaspaldas de convois de petroli suicides, o sigui, en rutes on les emboscades eren gairebé segures i sense vehicles blindats, amb els putos Hummers), doncs aixó, després de rebelar-se i comensar a veure que no poden ni controlar els seus soldats han decidit blindar els Hummer, peró clar: ja no tenen diners els julais, sel´s han gastat matant civils a bagdad i Faluya i camperols a les montanyes Colombianes o afganes, i d mentres tanta história amb bin laden i resulta q es tot mentira i es agent de la cia.

Total que de 8,000 cotxes-tumba que tenen els tristos, només han pogut fer de moment uns 2,000 amb blindatge, ja que no els hi queda ni pressupost als p.e.r.d.e.d.o.r.s.

ja s´apanyarán,, una cosa está clara: están cavant la seva tomba. No tenen ni cap futur ni cap credibilitat.


*- Aquest tema, militarment es gravíssim, tothom amb un mínim de nocions militars (l´Arte de la Guerra Xinés de Sun Tzu, senzill, clar i infalible p.ex.) sap que si no pots mantenir ni la moral del teu exércit, ni la disciplina, ni la fidelitat,,,has perdut la guerra. Sense anar més lluny es lo que va passar a la guerra Americana del Viet-Nam a partir de l´any 68 i 72 sobretot, quan era normal que patrulles de marines decidicin matar els seus superiors. Es jevi peró es així. No tenen cap futur.


A veure que passa aquestes properes setmanes, o mesos, peró geopolíticament está naixent un Poderós Bloc de Paísos Alternatiu contrari al bel.licisme colonial i agressió ianqui amb cada vegada més números per fer-li front o si més no, NO posar-li les coses fácils.

EEUU té un poder militar destructiu nuclear i biológic TOTAL, peró económicament es una ruina a aquestes altures, no és cap secret que económicament depén de la Xina, si Xina vol, Xina li enfonsa la economía en hores amb el Bons del Tresor.
La economía pot ser guerra també. I d´aquesta a la militar, i aquesta sería , coincidint amb la fí del petroli i l´energía i la fí de l´ Era Industrial i Tecnógica,,,la Guerra TOTAL, ,,tot lo anterior es un joc d nens comparat amb lo que pot vindre.

Jo proposo:

Juntar-nos amb els paísos Pacífics i passar dels agressors, colonitzadors i fonamentalistes.

¨VIVE i DEJA VIVIR¨ aquesta ha d ser, i és, la nostra filosofía mediterránia.

¨No facis res que no t´agradaria que et fessin a tú¨.

És fácil, peró al Puto Emperador li Costa.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Irakís - 1, Tristos - 0
18 mar 2005
p.e.r.d.e.d.o.r.s..........això ha estat boníssim
a vegades cal que algú t'expliqui les coses tan clara i profundament com es fa als bars
Sindicat Terrassa