Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
La Intersindical-CSC rebutja el Conveni Estatal del Telemàrqueting
16 mar 2005
Temporalitat i inestabilitat són el resultat del Conveni Col·lectiu firmat per CCOO, UGT i la Patronal del telemàrqueting AEMT
icsc.gif
La Intersindical-CSC rebutja el contingut del Conveni Col·lectiu del telemàrqueting que es va firmar fa escassos dies. Aquest Conveni regirà el sector des de 2004 a 2006 i fa taula rasa de la lluita empresa contra la temporalitat d’aquest sector. Tanca doncs, sense resoldre els problemes de fons, un conflicte que ha durat més de 13 mesos i que ha suposat 5 jornades de vaga.

El conveni manté la situació de temporalitat del sector. S’estableix que el 70% de les treballadores i treballadors seran temporals. No s’ha eliminat l’article d’extinció de contractes per la disminució del nombre de trucades ateses, forma encoberta de lliure acomiadament.

Pel que fa referència a les retribucions, la pujada salarial pactada no assegura, en cap cas, el manteniment del poder executiu. Cal lamentar també, que l’antiguitat no estigui retribuïda.
Les hores extres es paguen un 25% més que les hores ordinàries, suposant aquest un increment molt menor al 75% que estableixen la majoria de convenis del sector administratiu privat.

Aquest conveni, gira l’esquena als objectius pels quals s’han mobilitzat els treballadors del sector: posar fí a la temporalitat que regeix el telemàrqueting i la subrogació d’empreses. Es pacta una reducció de jornada de sols 16 hores per any i no es garanteix el manteniment del poder adquisitiu.
Mira també:
http://www.intersindical-csc.org

This work is in the public domain

Comentaris

La Intersindical-CSC rebutja el Conveni Estatal del Telemàrqueting
16 mar 2005
I aquí estic jo, treballant amb un sou que fa pena.

Salut companys.
Re: La Intersindical-CSC rebutja el Conveni Estatal del Telemàrqueting
17 mar 2005
endavant les atxes, a veure si la Intersindical va tenint més presència i ens en sortim
Re: La Intersindical-CSC rebutja el Conveni Estatal del Telemàrqueting
17 mar 2005
David, Kitus...l'únic que teniu que fer es deixar de treballar (aixó és per a idiotes) i alliberar-vos per la Intersindical...per aixó son les subvencions i els alliberats!
I a sobre molareu més perquè sereu sindicalistes (i catalans)!
Visca la gresca i la xerinola!

PD Volem Bisbes catalans!
Re: La Intersindical-CSC rebutja el Conveni Estatal del Telemàrqueting
28 mar 2005
Jep, ets un cínic. Crec que caldria respectar i recolzar més les opcions sindicals de caràcter alternatiu, i més si tenen un clar component reivindicatiu i nacional com és el cas de la I-CSC, LAB o la CIG.
Sindicat