Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
L'Ajuntament de València fa una guia en deu idiomes i no en valencià
16 mar 2005
Contra el PP, lluita al carrer!!
barbera090604.jpg
Una guia turística editada per l'Ajuntament de València, que presideix la també diputada a les Corts Valencianes Rita Barberà, del PP, ha estat traduïda a deu idiomes i no al valencià. La guia, que ha estat editada per l'organisme oficial Valencia Turismo Convention Bureau (VTCB), ha sortit en castellà, anglès, francès, alemany, italià, portuguès, holandès, xinès, àrab i japonès, amb unes tirades que oscil·len entre els 5.000 i els 50.000 exemplars.

Davant les crítiques per la manca d'una versió en llengua catalana, o per la manca de text paral·lel català en totes les versions, l'organisme municipal s'ha excusat dient que la guia està pensada "per a visitants foranis". Un grup de l'oposició ha dit llavors que "la llengua es potencia utilitzant-la, i més encara en el sector turístic" i ha preguntat si no calia tenir en compte també els "visitants foranis" que tenen com a llengua habitual el valencià, "que són almenys set milions de persones". Llavors els responsables de VTCB han dit que es referien a "visitants estrangers".
Mira també:
http://www.racocatala.com

This work is in the public domain

Comentaris

La Fiscalia de Balears investiga si hi ha delicte en la presència d'avions de la CIA a Palma
16 mar 2005
> Tres fiscalies europees ja estan investigant el cas.

La Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de Balears ha obert diligències informatives arran de la denuncia presentada ahir per un grup de ciutadans sobre la presència d'avions de la CIA a l'aeroport de Palma. Tot indica que els avions utilitzen Son Sant Joan com a base d'operacions en una missions que tenen per objectiu segrestar presumptes terroristes en països com l'Irac, l'Afganistan, Macedònia, Algèria, Líbia i Romania, com informava VilaWeb ahir. Els ciutadans afirmen que hi pot haver un delicte de detenció il·legal, tortura i segrest i, si la fiscalia ho considera així, remitirà el cas a l'autoritat judicial competent. Entre els signants de la denuncia hi ha l'advocat i membre del comitè de savis de la reforma de l'estatut balear Ignasi Ribas, l'ex-director general d'Arquitectura Jaume Carbonero, el periodista i dramaturg Antoni M. Tomàs i el catedràtic Salvador Bastida.
Actualment, tres fiscalies d'Alemanya, Itàlia i Suècia investiguen les operacions dels avions-presó de la CIA. En un dels vols que va sortir de Palma van segrestar el ciutadà alemany d'origen libanès, Khaled el-Masri, que s’estava a Macedònia. La CIA no ha desmentit que faci servir l'aeroport mallorquí com a base d'operacions.

http://www.vilaweb.com
Re: L'Ajuntament de València fa una guia en deu idiomes i no en valencià
16 mar 2005
Molt típic de l´imperialisme expanyol! disfressat de blaverisme és clar!
a on estan els grans defensors del valencià ara! em refereixo als falsos defensors és clar!
País Valencià...Països Catalans!!
Re: L'Ajuntament de València fa una guia en deu idiomes i no en valencià
16 mar 2005
Y que es lo que esperabais compañeros¿?Debe ser en estos momentos una parte de las mas abandonadas(a la suerte de la extrma: dcha)de la triste geografía hispánica su presidente y otros (Zaplana p/ej) que sucedieron a este tipo en su cargo representan exactamente eso: dejadez!! por todas partes dejadez
salud!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more