Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
L'esperit democràtic al PSOE del Masnou no existeix
13 mar 2005
Els membres del PSOE (PSC) del Masnou utilitzen amb males arts una enquesta que la CUP del Mansou va crear al setembre per demanar l’opinió de la ciutadania sobre el Pla de Mobilitat. La CUP a més de denunciar aquesta actitud gens democràtica insisteix en la perillositat de tenir al govern municipal un partit així. Si passen per sobre dels valors democràtics en afers de tan poca importància com pot ser una enquesta a internet, la CUP avisa que quan l’assumpte sigui important pot resultar realment greu.
Anècdota:
Us aconsellem que voteu a la pàgina web que el PSOE del Masnou (www.elmasnou.net/entitats/psc) a la segona notícia on apareix un hipervincle dient que voteu.


Article d'opinió!
Mitjans com internet permeten que a partir de les world wide webs , més conegudes com a web, persones i col•lectius amb mitjans modestos puguin fer arribar la seva opinió a qui estigui interessat. Sovint aquestes pàgines web presenten un caràcter obert i participatiu amb intervencions escrites a l’abast de tothom, xats de conversa i enquestes per treure una visió esquematitzada i segurament sectorial. Aquest grau d’empatia caracteritza multitud de llocs web com per exemple www.cupelmasnou.org o www.cupelmasnou.org/ajuntament per tal d’assolir el desitjat “feedback�. La pàgina de la CUP des dels seus orígens ha mantingut aquesta estructura i aquest objectiu. Cada cop el pes dels ciber recursos per augmentar la participació a la pàgina és major com a vehicle d’implicació en els afers que estem debatent.
La CUP del Masnou va engegar una enquesta en la que es demanava sobre el “pla de mobilitat “ al setembre del 2004 coincidint amb la presentació oficial que va fer el consistori. Els membres de la CUP critiquem la farsa que representa ja que no és representatiu de les necessitats dels veïns i de les veïnes ja que no se’ls ha consultat. És ara quan el projecte ha passat a la segona fase que es preguntarà a la ciutadania sobre ses opinions i necessitats vers la mobilitat i qualitat de vida que necessitaven. Però com que ja està predefinit accentua clarament el model de pla urbanístic que ens recobrirà completament de ciment .
La nostra observació no només es corroborada pels vilatans internautes amb una majoritari rebuig al pla en percentatges també un mitjà escrit de molts anys de compromís amb el poble en la difusió cultural i associativa se n’ha fet ressò .
En aquesta situació, la web del PSC , partit del qual els seus representants formen part del consistori i que presenta i proposa el Pla de mobilitat, ha dirigit els seus internautes directament a l’enquesta de la CUP sobre el pla de mobilitat (www.elmasnou.net/enitats/psc) , sense donar opció al participant a gaudir d’un altre punt de vista.

Desde la CUP del Masnou denunciem aquesta actitut d’ingerència gens ètica que fa pal.lesa la perversió democrática que detenten membres de l’anomenat Partit dels Socialistes de Catalunya .

Per una democracia més participativa: al Masnou avancem cap a la Unitat Popular!
Mira també:
http://www.elmasnou.net/entitats/psc

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat