Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : especulació i okupació
Els tres d'Argentona en llibertat. Diumenge mani!!
12 mar 2005
Finalment, després de més de trenta hores a comissaria els detinguts per l'okupació de Cal Guardià al centre d'Argentona han sortit en llibertat.
Més de trenta hores han passat fins que finalment els tres detinguts per l'okupació de Cal Guardià d'Argentona hagin sortit en llibertat. L'okupació s'enmarca en la lluita dels veïns i veïnes del poble que ens ho posem a la desaparició de la masia de Cal Guardià i de la font de Sant Domingo des de fa dos anys. Com no, els interessos dels constructors (Vèrtix) amb el beneplacit de la promotora municipal (tripartit)s'oposen a la de la majoria dels argentonins/es. La criminal.lització dels membres de la Plataforma en Defensa del Centre Històric i dels veïns que s'oposen el projecte ha estat imparable. En aquests moments Cal Guardià està costudiat per més de 20 guardes de seguretat.

DIUMENGE 13 A LES 12 ASSAMBLEA OBERTA AL CENTRE
DESPRÉS MANIFESTACIÓ, QUAN MÉS SEREM MILLOR.

Mira també:http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/164323/index.php

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Els tres d'Argentona en llibertat. Diumenge mani!!
13 mar 2005
El problema no és que el govern argentoní s'oposi a la voluntat majoritaria dels argentonins/es, sinó que impedeix que es pugui saber quina és la voluntat majoritaria del poble argentoní al negar-se repetidament a convocar un referendum vinculant sobre la qüestió.
La Plataforma creu que compta amb el suport de la majoria de la població, i el govern també.
En els resultats de les últimes eleccions municipals, els partits del govern van obtenir un 45.88% dels vots, i els partits de l'oposició un 51.24% del vots. Vol dir això que la major part dels argentonins s'oposen al projecte de Can Doro? Evidentment que no, de la mateixa forma que que més del 90% dels espanyols estan a favor de l'eutanasia i en canvi el PP i el PSOE obtenen més del 90% dels vots.
Per saber si la major part del argentonins hi està a favor o en contra no podem fer servir de cap manera els resultats electorals, el consistori ha de convocar un referendum.
Re: Els tres d'Argentona en llibertat. Diumenge mani!!
13 mar 2005
anim!!!!!!!!!!
jo crec q hi han lluites q a barcelona poden ser mes façils d guanyar. pero hi ha d altres com la democracia directa q te q escomençar d menut a gran. hi ha ja pobles molt menuts q en comparacio a bcn son un model a seguir.

vos desitjo molt bona sort i a vore si des d açi se m'acudeix algo q puga fer per a donar-vos suport. a vore per a quan la gent podrem demanar un referendum q com a minim tinga la mateixa força q ha italia per eixemple on la gent pot fer referendums vinculants respecte per eixample a llevar troços d la constitucio. no es perfecta aqesta llei pero a servit per a parar els peus a berlusconi un parell d voltes.
Sindicat Terrassa