Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: immigració : guerra
Tancada d'immigrants després de concentrar-se silenciosament en record de les víctimes del 11-M
11 mar 2005
Un grup d'immigrants té previst de començar avui al vespre una tancada de dos dies a Barcelona i a Santa Coloma de Gramenet per reclamar que el govern espanyol flexibilitzi les condicions del procés de regularització obert a principi de febrer.
en_catedral_papeles_1.jpg
La tancada començarà avui al vespre, després d'una concentració silenciosa que els immigrants faran a la plaça de la Universitat de Barcelona en record de les víctimes de l'atemptat de l'11-M, i s'acabarà diumenge a les nou del vespre, segons els portaveus de l'Assemblea per la Regularització sense Condicions, que convoca la protesta. Els 'sense papers' disposen de mitja dotzena de locals per a tancar-s’hi, segons el nombre d'immigrants que s'apuntin a la protesta: el polisportiu de Sant Medir de Sants, l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de la UPC, els locals del sindicats Cobas i de la CNT, la parròquia de Sant Miquel del Port de la Barceloneta i l'ateneu Julià Romera i la parròquia de Sant Miquel de Santa Coloma de Gramenet.

Les principals demandes de l'assemblea són que s'elimini el requisit del contracte laboral i que el termini de presentació de sol·licituds s’estengui més enllà del 7 de maig.

L'Assemblea per la Regularització sense Condicions va protagonitzar el 2001 importants tancades a Barcelona contra l'entrada en vigor de la reforma de la llei d'estrangeria, aprovada aleshores amb els vots del PP, CiU i Coalición Canaria.
Mira també:
http://sindominio.net/quesevayantodos/encierrosoncedemarzo

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Tancada d'immigrants després de concentrar-se silenciosament en record de les víctimes del 11-M
11 mar 2005
amunt amb la lluita,

stop hipocresia
Sindicato Sindicat