Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Agost»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
      01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: sense clasificar
Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
10 mar 2005
Dijous 10 de març empleats de l'Abacus, segurates de l'universitat i un policia de Cerdanyola van protagonitzar una patètica persecució contra diverses persones a les quals s'acusa d'haver agredit i amenaçat a alguns alegres esclaus a sou de l'Abacus.

Amb l'objectiu de fer que aquesta gent retiri les denuncies contra les companyes cridem al boicot/atac a l'empresa Abacus aixi com a participar en les concentracions que tindran lloc cada dia davant de l'Abacus desde el dilluns 14 de 12h-14h fins que retirin els càrrecs.

No ens oblidem tampoc del madero que va participar en la identificació dels companys, passant-se pels collons les seves propies lleis.

Policies i segurates, ni a la UAB ni enlloc.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
10 mar 2005
I pq van us van perseguir? M'han dit que vau entrar a mangar coses unes 30 persones a saco, es veritat? Si ho és, amb quin criteri polític? Qui l'organitzava?

Amb aquests actes vandàlics s'ha d'anar molt amb compte, desprès el rectorat ho aprofitarà per culpar i expedientar a assemblearis que no tenien res a veure amb l'acció. Ja ha passat en altres casos.
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
10 mar 2005
Doncs si el que diu el socioleg es cert.. ja us val. Despres segur que monteu una parafernalia del tipus "prou repressio als moviments socials" o algo aixi.. quina jeta que teniu.
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
10 mar 2005
Com a estudiantes precaries que som, y després d'haver viscut la privatització que ha patit l'uab al llarg del tems, crec necesari una rebeleció, utilitzant l'acció directe com ha passat avui.
S'ha de tenir en compte a que anomenes actes vandalics. Hi havia una frase, a un grup que hem sembla que es SA i que versionaven els expressió directe, que deia :

Els mitjans d'informació faran que odiem als oprimits i estimem als opressors. El que vui dir es que ens solidaritzem amb els companys/es que han estat identificats, que son igual que nosaltres les estudiantes precaries, és a dir els oprimits.
Contra les cooperatives com l'abacus, contra les empreses de la porqueria de menjar que hi ha a l'uab, planteem alternatives de veritat. Menjadors populars seria l'alternativa del bar, mangar a saco, la de l'abacus.
PD: Que no ens mengin el cap, ROBA A DESTAJO!!!!
Mes val explicar tota la història no et sembla?
10 mar 2005
Tant la noticia que ha penjat en/la "KIO" com l'aportacio d'en/la "x" són com molt incompletes. Abans de demanar solidaritat no seria millor explicar i compartir com han anat els fets?
I referir-se a la penya que treballa a l'Abacus com "alegres esclaus" em sembla una mica fort i una mica injust. Potser es que sota el vostre punt de vista la gent treballa perque vol i li encanta.
La meva opinió es que aquestes coses quan més aviat s'aclareixin millor perque si no esteu donant una oportunitat no nomes al rectorat sino tambe a mitjans de desinformacio massius i altres organs benpensants a criminalitzar els moviments que es donen a l'UAB. Molts d'ells legitims.
Perque la convocatoria no ve firmada per cap organitzacio?
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
11 mar 2005
Mentres es mangava a lo bèstia i sense organitzar a l'abacus hi havia una assemblea intercampus per preparar mobilitzacions contra el Pla Bologna i contra la privatització de l'universitat. És a dir, els participants de l'acció no tenen res a veure amb les assemblees de facultat.
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
11 mar 2005
L'assemblees fa temps que estudien preparar cooperatives d'estudiants front les empreses rapinya de l'universitat com el bar o l'abacus. Falta gent per portar endavant el projecte. Pq no aneu a les assemblees i proposeu fer aquestes accions en comptes de fer-les vosaltres sols de manera sectària? Potser pq teniu por de fer-ho acompanyat d'un discurs polític creible?

Dubto molt que les persones que us veiesin robar ahir pensessin que estaveu denunciant la privatització de l'universitat. Actes com el vostres despretigien el moviment estudiantil.
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
11 mar 2005
A vegades sembla que aquesta gent està a sou del rectorat
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
11 mar 2005
qui serán? els mateixos "amics dels llibres" q van desmuntar la paradeta als del SE? hooligans amb el cap buit als estadis de futbol, a l'universitat no!
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
11 mar 2005
Em solidaritzo plenament amb les persones que van saquejar l'Abacus, en tant que la propietat es el robatori original i aquesta gent tant sols ha tornat el cop al Mercat.

Que passa? Que us agrada pagar 15 euros per cada llibre o que?

Molta lluita anticapitalista i molta ostia pero quan s'ataca una empresa capitalista plantejant una resposta REAL i autònoma a la propietat, surten els intelectualillos de turno a despotricar... Patètic.

I que jo sapiga a la noticia no es demana altra cosa que una resposta a la intromisio policial a l'Autonoma i als càrrecs contra uns companys. Jo no hi vaig ser aquell dia a l'UAB, pero si arribo a veure la poli campant por ahi sense ni tant sols tenir el permis del rectorat m'hauria cabrejat fort.

SOLIDARITAT AMB ELS IDENTIFICATS!
VISCA l'EXPROPIACIÓ i MORT AL CAPITAL!
POLICIA FOTEU EL CAMP!

PD: Ah! I qui no vulgui marrons que canvii la lluita pels boyscouts, no ens vingueu a plorar quan algu posa en pràctica les vostres paraules.
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
11 mar 2005
confoneu lluita amb saqueig? vaja pseudorevolucionaris de merda

i a sobre no aneu de superconsequents, ninyatos!
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
11 mar 2005
Estic amb el del missatge anterior, menys politiqueig i més acció directa.

Hi ha molts missatges estúpids aqui dalt, pero el que s'emporta la palma es potser el que diu "perque no ve firmada la convocatoria per una organització". Perque creieu que totes les iniciatives han de sortir d'una organització formal, amb les seves sigles i el seu "logo"?
Teniu mentalitat d'empresa...

Ni partits ni sindicats, conspira sense intermediaris.
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
11 mar 2005
el que deiem, nens de casa bona tontosdelcul jugant a superevolucionaris, i enviant a prendre pel cul el treball de les assemblees
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
11 mar 2005
I com us van identificar? Ni tant sols us vau tapar la cara amb res? Quina merda d'acció! què patètics!

i al que signa " intoxicadors lapidació" (??) dubto molt, moltíssim, que la poli vingui rapidament a l'abacus nomès pq es robin 4 llibres, en tot cas haguès estat la seguretat privada de l'uab. A més, el tema no és protegir que no es robi a l'abacus, sinò que es faci organitzativament i anant preparats per a la repressió, i de manera que no pugui ser manipulat com al rectorat com un acte vandalic sinó que s'entengui per part de la resta d'estudiants com un acte reivindicatiu en contra de les empreses a l'uab.

De la manera que el vau fer nomès perjudica a les assemblees, ja ha pasat altres cops.
menys demagogia i més donar la cara
11 mar 2005
Em sap greu que la meva opinió li sembli estúpida a algú altre, tot i que penso que hi ha altres maneres d'expressar desacord.
Pel que fa a l'aportacio d'en/la "¿pedirotomar?" doncs mira jo ho tinc molt clar, hi ha dos tipus d'accions, aquelles que es pensen i s'argumenten i aquelles altres que son mes aviat producte de l'escalfament d'un moment. Tinguent en compte que encara no se sap que va passar realment (hi va haver agressions? que s'intentava reclamar amb aquesta accio? s'enmarca en algun tipus de lluita?) doncs tot sembla indicar que a un grup de gent se li va acudir "tornar el cop al mercat" (aquesta frase es d'antologia), recuperant material de l'abacus i com que la cosa doncs va acabar malament doncs reclamen solidaritat.
Hi ha un parell d'observacions que valen la pena, la primera es l'escandol perque la policia entra al campus sense permis del rectorat. En plan com quan erem mes petits no? pilla pilla i aqui no em toquis que es casa. La segona es vaja el nivell d'anticapitalisme combatiu, mesrevolucionariimpossible que adopteu algunes fa una mica de por. Pero mentre no us atreviu a responsabilitzar-vos de les vostres opinions tan enceses i roents, per exemple firmant els vostres comentaris amb quelcom que no siguin slogans doncs tampoc se us prendra molt seriosament crec.
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
11 mar 2005
"Hi ha molts missatges estúpids aqui dalt, pero el que s'emporta la palma es potser el que diu "perque no ve firmada la convocatoria per una organització". Perque creieu que totes les iniciatives han de sortir d'una organització formal, amb les seves sigles i el seu "logo"?
Teniu mentalitat d'empresa..."

Això nomès per saber de part en nom de qui s'ha fet l'acció, perque si ha sigut pq vosaltres volieu un manual gratis doncs es una acció individualista i si us han pillat doncs ja sabieu a que jugaveu, aquestes coses pasen sinò es va amb un moviment social al darrere com poden ser les assemblees o qualsevol altre.

me'n recordo un any que les assemblee van entar a copisteries, les van asaltar (amb caretes) van robar els dossiers que manen els profes comprar i els van posar al passadís pq tots els estudiants agafessin el seu. Això és una acció organitzada i no lo de l'abacus que em sembla molt infantil. A mi em van pillar fa poc al FNAC robant un CD i no ploro per indymedia demanant solidaritat. Sabia que estava fent i el risc que corria, punt. I no es politiqueo, es saber fer be les coses per mostrar les contradiccions a les empreses que roben als estudiants.
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
11 mar 2005
¡Como rabia el stalinista! Jajaja.
Y tu que entiendes por lucha? recoger firmas, divagar en asambleas soporíferas y beber cerveza en un centro social?
Tal vez lo que pasa es que te molesta y te inquieta el hecho de que alguien ponga en practica las consignas incendiarias que tanto os gusta proclamar y que ponga en duda vuestra comoda posicion intelectual.
Fuera políticos y bomberos de la lucha.

¿Las empresas te roban? ¡Roba a las empresas!
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
11 mar 2005
Clar, per això quan pasen aquestes coses el rectorat en comptes de expedientar als responsables de l'acció expedienten a aquells que formen part de les assemblees soporíferas. Us tenen molta por sí...
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
11 mar 2005
Doncs no se, jo trobo que l'acció es força comprensible i tampoc pense que hagin d'haver-ho fet "oficial", cridant mes assemblees i colectius. Que no hi hagi una organització concreta darrera no signfica que no tingui un rerefons polític.

I personalment a mi em molesta la presencia de la policia a la universitat, crec que tant sols per aixo la movilització ja és legitima.

Ens veiem dilluns a la concentració.
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
11 mar 2005
Prou demagofia, menys intoxicar... la realitat és una: uns penjats intenten robar a l'abacus fent l'animal.. i ara ens tenim que solidaritzar, amb qui? amb uns penjats que porten estetica semblant a la de la gent que su curra, perque? perquè? doncs perquè queda guai anar de dur sense discurs, sense contingut. Si us plau com estudiants participant de les assemblees de facultat i dels colectius de l'UAB, crec que és se un qutre penjar aquesta noticia, i demanar tonteries que fan que dia a dia els discursos per la transformació social calin menys pq ens confonen amb aquesta marginalitat digna d'alienats o nens de papa que busquen una forma de crear identitat.
Revolució no és saqueig ni agressions
11 mar 2005
Eren uns manguis que la van prendre a osties amb els TREBALLADORS d'Abacus. No tenien res a veure amb moviments socials, ni tan sols eren de la UAB. Igual hagueren pogut furtar la cartera a qualsevol de vosaltres. Haguereu demanat llavors solidaritat? No totes les accions així són lloables, i menys quan es tracta de vandalisme amb violència sense cap rerefons polític ni social.
Aqui hi ha molt de pijo que generalitza gratuïtament: Tot el qui fa alguna cosa il·legal és un heroi. Doncs no, la revolució comença per la consciencia. M'agradaria veure tots aquests avantguardistes de la revolució estudiar a cap altra universitat, com a la de València o al CEU, perque vegen de debó el que és patir.
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
11 mar 2005
SOM-HI
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
11 mar 2005
Bais, para que hablas si no tienes ni idea de lo que pasó, payaso.
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
11 mar 2005
Per aquí hi ha molt de kapullo. Els típics k porten una samarreta de EZLN però es queixen si llances una pedra.
Rollu... SI a la lluita armada, però només si és lluny d'aquí i jo no m'hi haig d'arriscar. A l'hora de portar a terme la lluita ells es queden a la seva assemblea pk és més pràctic i menys arriscat.
A veure si ens aclarim
11 mar 2005
Seria possible intentar discutir sense insultar aquells/es que pensen diferent? Ho dic més que res per continuar l'intercanvi i esbrinar que ha passat.
"ö" no se pas quina idea tens tu de la lluita (armada?) pero vaja no crec que intentar recuperar materials de l'abacus i agredir penya que esta currant alla (si es cert que hi ha hagut agressions) sigui pas cap forma de lluita. Tinguent en compte la poca gent que participa a les assamblees, el que costa movilitzar la gent mes enlla del cercle mes o menys "concientizat" doncs no em sembla la millor resposta devant uns fets que s'han d'aclarir i cap dels/les que heu intervingut per a justificar-ho us heu dignat a explicar-nos el qui,com i perque indispensables per a cualsevol accio de solidaritat.
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
11 mar 2005
Us podrieu currar un comunicat per explicar el què ha passat per informar a la gent.
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
11 mar 2005
aqui va "comunicat":

uns imbècils nens de papà que evidentment no han currat en la seva puta vida han entrat a mangar llibres a una llibreria i com que els han pillat i identificat ara tenen por i necessiten que la gent lis digui que han fet bé i que son els herois del poble

tan patètic com sona
tots a la concentració obrim la bretxa, fora l'autoritat!
11 mar 2005
am i si k i em foten aquells que molta revolució i molta història però paguen metro, compren a les multinacionals i no tenen cap mena de neguit, d'inquietud, de desesperació, d'acció, de reacció,
NO VOLEM VIURE AQUESTA VIDA DE MENTIDA!

PEL POBLE EL QUE ÉS DEL POBLE!
CULTURA GRATIXXXXXXXXXXXXXXXXX!
OBRIM L'ESCLETXA!!!
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
11 mar 2005
Recordeu que ara fa just uns 5 anys la policia va ser declarada institució non grata per la universitat a la vegada que Valdecasas i Aznar pel consell de la uni que està conformat pel professorat, els estudiants i membres del PAS, això no justifica res més que el fet de que la policia no pot entrar a l'UAB perque en el seu dia així es va dir. Si han entrat això s'hauria de fer mirar ja que la màxima instància universitària ho va prohibir en el seu dia.

Una altra cosa és que el tema de l'Abacus sigui una acció inteligent, que en això s'hauria de veure, a mi personalment de moment ningú m'ha convençut de que ho sigui
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
12 mar 2005
Hombre! faltava que algun pallasso de l'Abacus entres en el debat. Si sapiguessis qui va participar en l'expropiació potser t'emportes una sorpresa, al descobrir que en ens de papa tu els hi dones mil voltes. Desgraciat.

Un solidari de la UB
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
12 mar 2005
A mi dilluns que vé no em va massa bé, ni dimarts, ni dimecres, ni dijous....quedem a la concentració de....dilluns 21?
ah, us recordo que és setmana santa, els treballadors de l'abacus estaran allà per cobrar a finals de mes...i vosaltres?
Cadaqués?
Vaqueira?
O Port Aventura?
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
13 mar 2005
No, pero quizás ellxs puedan irse a esos lares con el plus que les paguen por defender de esa manera lo que no es suyo. O alomejor ni les pagan, que hagan huelga para pedir un plus de peligrosidad. Venga majetes.
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
13 mar 2005
Eren penya que no eren ni estudiants, i que no tenien cap discurs, eren una manguis i punt. Conec gent que ho va presenciar.
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
13 mar 2005
O no estas informado y por lo tanto MIENTES al decir que lo estás, o realmente estas informado y MIENTES al decir que no eran ni mas ni menos que manguis.

Atrevete a dar la cara, manipulador de mierda, quizas asi algunos podamos "explicarte" bien nuestro discurso.

A los del Abacus: "No hay peor tirano que un esclavo con el latigo en la mano".
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
14 mar 2005
al anarkoguay: no hay peor payaso que el que va de superradical cuando en su puta vida ha tenido que ganarse la vida
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
14 mar 2005
Insultos aparte de una y otra banda, sólo pido a quienes saquearon esa tienda y piden ahora concentraciones y pérdidas de tiempo de ese estilo: ¿de verdad es revolucionario y libertario ir a robar a una COOPERATIVA, insultar a la gente que trabaja allí de "esclavos de mierda" y pegarles? O vais perdido el norte político o simplemente lo de conseguir cosas por el morro crea adicción y se piensa que con tildarlas luego de "revolucionarias" pues ya está justificado. Eso es como lo del estúpido de Aznar y su tropa a Irak humanitaria. Palabras vacías. Hay cosas más importantes por las que luchar que ir a dar la bronca a una gente que intenta currárselo con una forma alternativa a las S.A. y multinacionales.
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
14 mar 2005
Es para partirse de los antisistema que no saben diferenciar entre la pura economia de mercado, y un intento d'economia social que representa una cooperativa (aunque no esté ni mucho menos depurada). Ya me gustaría a mi currar para mi o mis compañeros, poder aportar algo dónde curro, o repartir-me el beneficio y que no sea para el soplapollas de mi jefe. Para estos listillos que deben pagarse la carrera con las piedras del camino, ya que evitan ser "esclavos del capital", y que llevan ropa antitodo, que es casi tan cara como la Levi's (autentica empresa capitalista i justo delante del Abacus), por favor que no vengan a dar lecciones de nada, que la mayoria han vivido trankilamente en sus ST Cugats, Florestes o valldoreigs Eixamples o Matadasdeperes, hasta que se han visto iluminados por la luz reveladora y sus papas les pagan las carreras para que puedan salvar el mundo.
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
14 mar 2005
robar per menjar: doncs SI!! robar perque us avorriu, doncs em sembla una gilipollada. Ja em direu d k us serveix robar paper, bolis, llibres... Si no us agrada l?abacus doncs feu-li boicot i no compreu allà, i si voleu llibres econòmics hi ha altres maneres d'aconseguir.los: segona mà, intercanvis... el k passa es k sou tan pijos k ho voleu tot nou. JA M'AGRADARÀ VEURE PER KI AKABAREU TREBALLANT! HIPÒCRITES.
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
14 mar 2005
el que va passar al ABACUS em sembla vergonyós. Deu nens de papà mangant, amenaçant i agredint els treballadors. Si els han enxampat, els hi està bé. Per kapullus !.
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
14 mar 2005
KIO, xato, jo el que de veritat trobo patètic es l'actuació d'aquest grup d'arreplegats.

Menys "justicieros" i més acció "con fundamento".

Salut.
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
14 mar 2005
l'única cosa que puc fer és explicar el que vaig veure. 12 persones que van amb uns vuit cistells plens de material de l'ABACUS es disposen a fotre el camp i la penya els vol parar. La reacció dels dotze (que són més que els de l'ABACUS) és fotre-li una patada a un i cridar-li a una noia de la caixa un "cajera de mierda" (cito literalment) i surten a trompicons de la tenda.

Cap consigna, cap pancarta, res de res.......
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
14 mar 2005
Fantástico. Estudiantes universitarios no saben lo que es una COOPERATIVA!. Si que esta mal la enseñanza en este país. Y agreden a trabajadores cooperativistas y les llaman esclavos y otras lindezas. La Revolución, criaturas, se hace de otra manera
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
14 mar 2005
casi que la convocatoria que sigui en solidaritat amb els curritos de la tenda i de passada dir que a la universitat ni policia ni manguis
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
14 mar 2005
seguint la linia del que ha penjat la primera noticia "policies i lladres, ni a la universitat ni enlloc"
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
14 mar 2005
M'alegre veure que la majoria de gent és prou intel.ligent per condemnar aquest tipus d'accions tan estupides protagonitzades per una colla de dropos que tenen el cap més buit que un globus, per cert no vareu robar a una empresa sino als propis treballadors (si no us queda clar el que és una cooperativa busque-ho al diccionari, si es que ho sabeu fer és clar).
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
14 mar 2005
Que wapo!. A aquests nens el Rector els hauria de condecorar. Si continuen fent el ruc així li estan possant fàcil la reelecció. Total, només son quatre anyets més...
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
15 mar 2005
x cert, com van les concentracions pro-capullos? multitudinàries? si no hi va gent poden fer anar les criades dels seus papás amb les cassoles com feien allà a Argentina amb l'Allende jejeje
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
15 mar 2005
si, mejor seguir comprando en la supercooperativa semi-revolucionaria los libros que nos obligan a comprarnos en la Universidad. Porque claro, como se va a aprovechar Abacus de eso... seria ridículo pensar que solo piensan en sus beneficios.. SON OBREROS, POR DIOS!!!!
No por ser trabajador/a estas a mi lado, cabrón/a.
Muerte al trabajador policia. Muerte a la propiedad privada. Y muerte a la izquierda independentista (ya que estamos ^^)
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
15 mar 2005
Jo crec que dues hosties donades a temps estalvien molts disgustos. Segur que els papas d'aquets nens se les van estalviar.
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
15 mar 2005
Crec que aquest tal x s'ha equivocat de pàgina web, perquè el discurs polític que tens tira més a la dreta que a l'esquerra
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
15 mar 2005
No només va ser saqueig va haver-hi agresió a un treballador d´Abacus!!! Em fa pena que hi hagi tanta incultura a la universitat!Una cooperativa és una empresa de TREBALLADORS. No és ni S.A ni S.L i si no ho sabeu us podrieu informar abans de fer el ridícul defensant uns ideals que no s´aguanten per enlloc.
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
15 mar 2005
estais condenando a un grupo de personas sin tan siquiera saber sus causas...¿a que me recuerda eso?..es muy sencillo juzgar tranquilamente, sentados delante del ordenador, una serie de acontecimientos que independientemente de que fueran mas o menos organizados...mas o menos apoyados por algun colectivo..mas o menos inteligentes o desafortunados...yo llamaria de un solo modo:NECESIDAD (si no existe una necesidad la gente no se enmarrona xk se aburra...)pero claro..como aqui los unikos pijos de mierda sois vosotros, seguro que desconoceis la totalidad de su significado...y lo unico que os preokupa es quien coño esta detras de todo esto,cual es la causa politica que lo promueve o lo mucho que afectara a vuestra asamblea de mierda...
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
16 mar 2005
"si no existe una necesidad la gente no se enmarrona xk se aburra"

doncs l'aburriment és la causa de moltes barbaritats, sobretot si es junten 4 gilipolles amb ganes de liar-la

i de "necessitat" res

una acció és política a priori, mai a posteriori, això és el que diferència un saqueig d'un acte reivindicatiu

per més que ho justifiquis queda com una gamberrada d'uns ninyatos o de fills de llibreters emprenyats amb l'Abacus
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
16 mar 2005
Han hecho un cartel por la uab bastante majo con un tio tirando un cóctel molotov y firmado por la CIA (Consumidores Insatisfechos de la Abacus), y el logo es una pistola. Ah, que sepais que si robais a la descarada y los trabajadores no hacen nada para evitarlo les pueden amonestar e incluso es causa "justificada" (según las normas) de despido. Creo que es normal que defiendan su trabajo, y de todas maneras nada justifica una agresión a un trabajador (le disteis también una patada a la policia? supongo que sí "revolucionarios"). Yo llevo tiempo mangando en el abacus y hasta ahora no me han pillado ;)
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
16 mar 2005
He passat aquests dies per la Plaça Cínica i no he vist la penya per enlloc. S'ha desconvocat la concentració ?.

De totes formes, no estic d'acord amb el tema de l'agressió, si es que es va produïr.
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
16 mar 2005
El que van fer aquests paios es el mateix que ha fet el fill de puta d'en Bush a l'Irak, entrar a sac i robar el petroli, passant pel damunt de qui faci falta. I després, aquests son els que s'omplen la boca criticant-lo.

Em sembla una merda.
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
16 mar 2005
si el logo és una pistola deu ser perque son fills de policies
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
16 mar 2005
"El que van fer aquests paios es el mateix que ha fet el fill de puta d'en Bush a l'Irak, entrar a sac i robar el petroli, passant pel damunt de qui faci falta. I després, aquests son els que s'omplen la boca criticant-lo."
A ver quien la dice más grande.
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
17 mar 2005
ahora va a resultar que una empresa..ay..no...colectivo,perdon...que ajusta los precios excesivos a materiales basicos de uso y roba legal y abiertamente a todos los capullos que alli compran son las victimas de todo esto y hasta incluso habria que solidarizarse con abacus xk por una vez les han robado a ellos...ohhh,pero que pena...se me esta ocurriendo que podriamos montar un conciertito y reunir fondos para las grandes perdidas materiales que han sufrido los pobrecitos...
pd:el de la comparacion absurda e insostenible de la guerra de irak...que deje de beber alcohol que se le estan secando las neuronas...unicas celulas que no se reproducen...
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
17 mar 2005
solidaritat amb els currants agredits, als niñatos que van fer la gràcia que els donin pel sac
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
17 mar 2005
què greu! és fort que una acció de piesnegros pugui crear tants dubtes a la gent. Aquests són els mateixos que ens insulten per cobrar entrada i vendre beguda als concerts, una colla de lumpens que s'amaguen sota contundents consignes per semblar més revolucionaris que ningú (pateixen d'esquerranisme)però amb la seva actitud d'odi visceral al món i en aquest cas als TREBALLADORS recorden els nazis ambiguos de MSR. L'odi és necessari, però canalitzat políticament.A més els antisistema no només destruim, construim alternatives i contrapoder i vosaltres què feu a part de saquejar? No avançarem fins que no superem l'esquerranisme i expulsem els lumpens de la lluita!
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
17 mar 2005
parece ser que la unica version de los incidentes que teneis,es la de los empleados/esclavos de abacus...pues no entiendo por que todos los capullos de mente unilateral que aqui escriben,se empeñan en asegurar que "los currantes fueron agredidos"...¿quien lo dice? ¿quien lo confirma? ¿alguno ha tomado declaracion? ¿que numero de placa teneis?...menuda panda de maderos fustraos...creo que aqui se esta confundiendo la expropiacion de un material con la agresion fisica a una o varias personas...
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
17 mar 2005
i tu revolucionaria?...com canalitzes el teu odi?..davant l'ordinador i amb parrafades de lluita com aquesta?...i tu..que fas..el hipy? ens podries proposar les teves alternatives construides...
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
17 mar 2005
els maderos sembleu vosaltres (si es que sou més d'un) que promoveu la violència gratuïta dins la universitat

capullin, tu també estàs davant d'un ordinador, encara que més que escriure sembla que caguis les paraules
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
17 mar 2005
COMPANYS I COMPANYES REVOLUCIONARIS/ES....

....esteu sonats...
(al menys alguns)

Jo treballo en una Abacus (no a la de la UAB, sino en una altre, on els estudiants em demanen els llibres, els paguen i em donen les gràcies...són uns passarells...), conec la gent que treballa a l´Autònoma i us puc garantir que la majoria són més "rojos" que molts de vosaltres. Això sí, no criden tans eslògans ni consignes, ni es passen les 7 nits de la setmana emborratxant-se als locals del rotllo (emborratxant-se revolucionàriament i solidàriament amb Palestina, s´enten). O sigui que, una vegada més, només aconseguireu que gent propera a vosaltres acabi fins els collons/ovaris de tant de sectarisme.

Si als que heu fet aquesta brillant "acció directa" encara us queda adrenalina per cremar us aconsello que aneu a uns cèntrics centres comercials de BCN on pel que m´han dit trobareu un panell de 2 metres d´alçada ple d´exemplars del llibre de l´Urdaci (cosa que NO crec que trobeu a l´Abacus UAB)


ala, salut
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
17 mar 2005
ah! per cert, als que exigeixen CULTURA GRATIXXX:

Encara no us he vist entrar a saco a la Torna o a l´Arran, on tenen la TERRIBLE barra de vendre material i llibres, ni tampoc us he vist sabotejar els concerts d´Inadaptats o Obrint Pas, que són tan antirrevolucionaris que posen a la venda els seus CDs (porcs capitalistes!)


salut
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
17 mar 2005
Cambrilenc... no donis idees!
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
18 mar 2005
Sí je je, serà millor no donar idees perquè els 12 que van entrar a saco són capaços d´agafar-les al vol.

(12!!! com els apòstols!...són els apòstols de la revolució...)


salut
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
18 mar 2005
Por cierto, perseguis a la gente de la que dependeis. Preparamos vuestras comidas, recogemos vuestras basuras, conectamos vuestras llamadas, conducimos vuestras ambulancias...
Así que no te metas con nosotros
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
18 mar 2005
I si sou tan revolucionaris i esteu tan convençuts, per que no teniu ous de deixar el vostre nom i sobretot el vostre cognom i així sabrem de que treballen els vostres esclau/pares que us paguen la carrera per que sembla que vosaltres no heu tingue mai la necesitat de ser un esclau/treballad@rs per ke segur que mai us ha faltat de res. Aviram si ja que us ha sortit la carrera gratis almenys intenteu apendre algo de veritat que per fer el notes disfrassat de revolucionari no cal passa-se cinc hores estudiant cada dia subvencionat amb els impostos que paguem tots el esclaus/treballadors
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
18 mar 2005
Els paios que van robar i agredir als companys/companyes de l'Abacus ens estan fent força mal als qui de veritat creiem en la REVOLUCIÓ.

Fora lladres de la UAB!

No volem policies al Campus!
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
18 mar 2005
Que els hi donin pel cul als putus "niñatos" pseudorevolucionaris dels collons. Sou basura.
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
18 mar 2005
L'últim CONTRA-INFOS surt la noticia del robatori donant per certa la versió dels agressors i titulant-lo com "lluita estudiantil" (??).
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
18 mar 2005
Sí, ja ho havia vist a internet. Diu literalment: "El passat 10 de març, es produí una expropiació
col·lectiva i ESPONTÀNIA a la botiga que té la «cooperativa» Abacus al Campus universitari de Bellaterra"

Les majúscules són meves. M´ha fet gràcia la paraula..
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
18 mar 2005
un exemple de manipulació o intoxicació informativa a mitjans independents

ara et queda el dubte: als de contra-infos els hi passarà molt sovint això?
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
18 mar 2005
Als delinquents que van protagonitzar aquesta accio no els haurieu de justificar ni defensar. No la tenen. Son vandals que no necessiten causa per insultar, agredir i saquejar. Solidaritat amb ells? per què? Els seus actes no són justificables sota cap ideal ni social ni politic.
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
19 mar 2005
Hola "Jo". Fins ara no havia vist el teu comentari. No sé si l´he entés bé (és dissabte al matí i estic espesset). Si t´estic malinterpretant et demano perdó.

M´estàs dient que si tú ets un expert informàtic o un conductor d´ambulàncies m´estàs fent un favor i en canvi jo soc un col.laborador del Sistema perquè et proporciono els llibres de Llull o Plató? (OK, els del Dan Brown també els tinc a la botiga, pa ke nos vamos a engañar..)Suposo que aleshores inclouràs a la llista de col.laboradors a tots/es els escriptors, perquè tots posen els seus llibres a la venda per guanyar-se les garrofes. Tindràs un MEGA-llistat d´enemics.

Per cert, qui et proporciona o et construeix l´ordinador o l´ambulància? Una pista: comenÇa per "multi" i acaba per "nacional".

fins una altre company.

salut i llibres (i ambulàncies!)
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
19 mar 2005
no has entès res cambrilenc
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
19 mar 2005
per cert la cita és d'un llibre ja que ets llibreter i parles de llibres
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
19 mar 2005
i no son les multinacionals les que et construeixen les ambulancies, però imagino que ningu d'aqui deu saber el que és un currante, entre nens de papà i llibreters i hippis que se'ls surt la barra per les orelles aqui no hi ha cap currito
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
20 mar 2005
Sorry, ja t´havia dit que estava espès. Segurament deies justament el contrari del que jo he entés.

De qui és la cita? (no és que jo no ho sàpiga eh? ho faig pels altres.. ejem...)

de totes maneres no estic d´acord amb tu en el tema dels "currantes": no cal treballar a l´obra o a la Seat per ser-ho. Crec que un llibreter ho és tant com ho poguis ser tu (menys les estonetes en que el llibreter s´escaqueja per Internet jeje).

Tot aquest tema crec que ha estat interessant i ha servit per fer autocrítica. El sectarisme i la manipulació no són exclusius dels mitjans "oficials", els tenim a casa també. Pel que es pot llegir en la majoria de missatges, la gent ho ha/hem vist així.

que vagi bé, "jo"
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
20 mar 2005
D´acord en el tema de l´autocrítica. Ens fa falta.

"Cambrilenc": em sembla que sé qui ets. Ja ens veurem per Sants!

Salut!!
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
20 mar 2005
els anarquistes dels anys30(els de veritat) assaltaven bancs i deixaven estar a les empreses autogestionades.vosaltres mateixos. De pringats sempre n'hi hauran.
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
20 mar 2005
Per cert Cambrilenc, la cita que ens ha proposat el "jo" es, si no m'equivoco, del magnific Chuck Palahniuk en "El club de la lucha".Te'l recomano.I rellegeixta-la (la cita), pq no t'atacava, sino que et defensava.

Aqui han sortit molts temes:violència gratuïta vs violencia reivindicativa; cooperativa vs empresa...Podriem parlar de moltes coses, des de si està justificat "saquejar" Abacus amb el pretext de "fora empreses privades de la uab", tal i com es va fer un any "destrossant" el menjador de la uab; o tb podriem discutir si realment Abacus es comporta com una cooperativa o és només un panflet que s'atribueix per tenir una bona imatge davant dels consumidors, pq al cap i a la fi, Abacus es comporta i es reprodueix com un sistema empresarial "clàssic" (piràmide invertida, sous desiguals...) amb breus matisos cooperativistes (repartiment de beneficis entre els socis TREBALLADORS,un consell social "regulador"...).

Però el que no admeto es que se'm titlli com a esclau feliç o com a reproductor del sistema, pq al cap i a la fi, si estic currant a l'Abacus es pq necessito pagar un lloger de pis, alimentar-me i, en fi, poder sobreviure.Suposo que m'estic justificant amb l'argument més simplista que existeix; com també soc conscient que els meus principis ja s'han baixat els pantalons de fa temps, però al cap i a la fi, intento i intentaré no baixar-me-se'ls més abaix dels genolls...El que també m'emprenyaria es que 4 crios o els que fossin em fotessin alguna òstia per reivindicar la seva lluita sigués gratuïta o amb missatge, pq al cap i a la fi, els qui guanyen sempre són Ells, dividint-nos entre nosaltres i creant falsos enèmics entre els qui hauriem de ser amics (osti, que sensiblero que m'ha quedat això, ho sento).
Re: Concentració davant l'Abacus a l'Autònoma
21 mar 2005
No ha quedat sensiblero, a mi m´ha agradat. Jo tampoc entenc aquesta mania de crear "ells" i "nosaltres", "amics" i "enemics". I menys entre la gent que tenim afinitats.

Pel que fa a la nostra cooperativa... si et fixes no l´he defensada, he defensat els companys de la botiga de la UAB, que em semblen gent molt maca. Podriem parlar molt sobre el seu funcionament empresarial.

Tot i que també estic convençut que podriem estar en un lloc MOLT pitjor, com aquell centre comercial de què parlava abans (el que té a la venda tropocientosmil exemplars del llibre de l´Urdaci)

Sobre el tema de la cita, és veritat, em vaig "tivocar", són las cosas del directo... i d´haver anat tard al llit el divendres. Em sap greu pel "jo" i de fet no em quadrava amb altres missatges seus que havia llegit.

El més divertit és que tinc el llibre aquest per casa. Me´l vaig comprar fa un parell d´anys...només em faltava la segona part del tema...que consisteix en LLEGIR EL LLIBRE (ja sabia que em descuidava d´alguna cosa!).

salut


a "Sants": ja et convidaré a "algo", (siguis qui siguis!)

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more