Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Manifestació contra els Transgénics i el Decret de Coexisténcia
10 mar 2005
6 persones porten penjades quatre dies a la Gran Via amb c/Balmes (al costat de la plaça Universitat) en protesta per la intenció d'aprobar el Decret de Coexisténcia, una llei que bàsicament regularia la coexisténcia entre cultius transgénics amb els ecológics o clàssics (per dir-ho d'alguna manera), cosa que està més que probada que no és possible sense contaminació genética. El pas que suposaria l'aprovació d'un decret d'aquesta mena i les conseqüencies que això tindria per les pageses, grangers (a nivell de cultiu), comerciants (a nivell de comerç, mercats), així com a la població en general (tenint en compte el menjar que ens volen fer menjar), són inimaginables. Ès una cosa massa important i que afecta directament a tota la població sigui quina sigui la clase social, génere, raça, etc,etc.... com perquè deixem que ens fiquin tota aquesta merda als nostre camps sense dir res, més tenint en compte que ens amagan moltíssima informació, ens enganyen explicant-nos mentides amb total consciencia d'això, intentant que ens sentim culpables dient que els transgènics acabarien amb la fam al mon....MENTIDA! si hi ha fam és perquè el menjar no es reparteix, i si no t'ho creus, pensa, mira: quan menjar es llença als mercats cada dissabte? i a mercabarna? i al caprabo? supermercats varis? restaurants?.....això no té res a veure amb la fam al mon, sinó amb la pela!

NO AL DECRET DE COEXISTÉNCIA! NO AL COMERÇ DE LA VIDA! NO A LA CONTAMINACIÓ GENÉTICA!

MANIFESTA'T; dissabte a les 12h a Plça Universitat. Per una Catalunya i un mon lliure de transgénics: crema Novartis, crema Syngenta, destrossa els camps d'experimentació genética, boicot a les marques que utilitzen aliments modificats geneticament.....la teva vida i la de les següents generacions depén del que fem ara!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifestació contra els Transgénics i el Decret de Coexisténcia
10 mar 2005
mas cositas:

-sabado 12 de marzo CONCENTRACIÓN LUDICO-FESTIVA en CONTRA LOS TRANSGENICOS. Plaza España, Zaragoza. Organiza CATA (Coordinadora Anti Transgenicos de Aragon)

-Domingo 20 de marzo. Comida ecologica a la 13.30 en Plaza del Ajuntamiento de Mollerusa y "mani" a las 17 en la Feria de St. Josep, tbien en Mollerusa.

Aupa! nos vemos!!!
Re: Manifestació contra els Transgénics i el Decret de Coexisténcia
12 mar 2005
Quin material hem de portar per la mani del diumenge a Mollerussa, i on ens trobem.

Salut
Re: Manifestació contra els Transgénics i el Decret de Coexisténcia
18 mar 2005
Hola sóc una estudiant de periodisme de la univestitat autònoma de Barcelona, estic fent un reportatge sobre els transgènics. M'agradaria saber més informació sobre la manifestació convocada el diumenge a Mollerussa. El meu e-mail és laia1011 ARROBA hotmail.com, tota informació em serà útil. Moltes gràcies!!
Sindicato Sindicat