Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Manifestació a Castellbisbal per l'acomiadament del company Aurelio Arévalo de la Empresa GUTSER SAU
10 mar 2005
<b>Dimecres 16 de març a les 17:30 hores en la plaça de la pau de Castellbisbal.</b>
El passat mes d'Agost, el company AURELIO AREVALO va ser acomiadat de GUTSER d'una manera covarda ja que ho van fer per fax mentre gaudia de les seves vacances.

Devem tenir en compte que aquest no és el primer acomiadament <b>SENSE MOTIU ALGUN</b> que es realitza en l'empresa.

Això, unit al fet que el seu acomiadament fora com represàlia a la denúncia que va interposar perquè se li abonés un dia que legalment li correspon, fa que des de la Federació Comarcal del Baix Llobregat s'hagin realitzat diferents mobilitzacions en la porta de la fàbrica en suport del company acomiadat demanant des del primer dia la seva readmissió, a més d'assistir a l'acte de conciliació en el CMAC i al judici que va tenir lloc el passat 16 de Novembre.

En diverses ocasions (abans i despres que se celebrés el judici), se li va sol·licitar a l'empresa una reunió amb els representants de CGT en GUTSER i en la Comarca, donant la direcció la callada per resposta.

Una vegada celebrat, la jutgessa encarregada del mateix declara l'acomiadament és improcedent, deixant d'aquesta manera al company en el carrer, ja que l'empresa ja havia reconegut aquesta improcedència dipositant la indemnització en el jutjat; davant aquesta sentència, s'ha presentat recurs al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, estant pendents del resultat.

El company l'única cosa que persegueix és la reincorporació al seu lloc de treball, des d'aquesta federació fem una crida a tota la CGT perquè ens recolzeu en la manifestació que hem convocat per a <b>dimecres que ve 16 de Març a les 18 hores en Castellbisbal.</b>

<b>Punt de trobada:</b>Pàrquing del Carrer dels Esports a les 17.30 hores.

<b>Sortida:</b> Plaça de la Pau

<b>Arribada:</b> Ajuntament.

<b>Federació Comarcal del Baix Llobregat</b>
Ctra.de Esplugues, 46
Telf.: 93 377 91 63
Mira també:
http://www.cgt.es/cgtcatalunya

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat