Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Guerres d’avui en dia, apologia o demagògia.
09 mar 2005
Les guerres com tot en la vida va evolucionant, a finals del segle passat l’enemic eren els comunistes i els rojos, segons sempre la visió dels Estats Units que és la potencia mundial principal que orquestra guerres i matances en tot el mon en aquest segle.
Guerres dâavui en dia, apologia o demagògia.

Les guerres com tot en la vida va evolucionant, a finals del segle passat lâenemic eren els comunistes i els rojos, segons sempre la visió dels Estats Units que és la potencia mundial principal que orquestra guerres i matances en tot el mon en aquest segle.
Varen crear i participar en més de 30 conflictes en diferents països produint milers de morts, en total impunitat.
En la actualitat sâha reduït el nombre de enemics centrant-se en el control dâaquells països que tenen recursos naturals, creant un nou enemic que són els terroristes, da on formen part tots aquells països que no entren en el joc de Estats Units i altres imperis decadents.
En lâactualitat tot aquell que no agrada és acusat de terrorista o dâencobrir-los.

Terroristes són els âtxetxensâ? per defendre el seu país de lâimperi invasors Rus, que té gran interès pel petroli i el urani i demés.
Terroristes són els Iraquians per defendres dels Estats Units i les multinacionals que volen controlar tots els països dâorient mitja i així també controlar el petroli que és el primer recurs en que basem la economia actual.

Terroristes són totes aquelles poblacions, que intenten defendre de qualsevol invasió.

Perquè sâutilitza el terrorisme en la actualitat és evident, és lâúnica forma de fer la guerra que hi ha, si contra el que lluites te més armes i poder que tu,com pots lluitar? no pots quedar en una muntanya, ni declarar la guerra obertament, si no et pot passar el mateix que en les ultimes guerres que havem viscut, poden durar fins i tot set dies com a molt, i després el país vençut és invadit econòmicament, és plena de titelles, gent venuda als invasors i esquirols.

Per lo vist un fet que ha canviat la forma de fer la Guerra, sigue quan la Guerra arribà al territori de Estats Units, lâatemptat de les torres bessones, açò feu que estats units es âdesmelenaràâ? atacant països obertament sense utilitzar les típiques tàctiques abans empleades en altres països de sud-americà i dâarreu del mon; com és posar a titelles de caps de estats, derrocar governs amb diners i exercits, atemptar i eliminar a governants electes per el poble, crear conflictes en països utilitzant diferencies ètniques o religioses. etc .

Un altre exemple el tenim en la península Ibèrica, tenim el cas del País Basc, que esta en lluita contra el Estat Espanyol i Francès des de temps immemorables, amb uns resultats penosos, 16000 detinguts, més de 5000 torturats, 600 morts, etc.
Açò solament en 30 anys, normalment el país més fort manipula tota lâopinió pública internacional i nacional per donar la seva obtusa visió del conflite, en cas de lâespanyola estem farts dâescoltar tonteries com: âés el fin de los asesinosâ?,â? hemos desmantelado la cupulaâ?, âtenemos a los delincuentes acorraladosâ?, no tienen recursosâ?,â?ultimos coletazosâ?.
Donen una visió irreal del conflicte com si es tractarà de quatre amics que volen fer parlar, per favor senyors que són molts anys, moltes morts i poques soluciones aportades.
El govern espanyol lâimaginem que lâúnic que fa, és seguir matant-los poc a poc, invadir-los cada vegada més amb gent i diners, i deixar passar els anys.
Podem ignorar-ho tot i creure les tonteries que diuen en les TV espanyoles dia i nit, i fer vore que el tema no va amb nosaltres, solidaritzar-se amb el poble saharahi o amb les víctimes del tsunami, o simplement classificar-ho com un tema tabú.
Quan comentes alguna cosa sobre el conflicte Basc, immediatament té acusen de terrorista o de fer apologia de.
Podem parlar del conflicte debut a que en definitiva no tenen interessos imperialistes com els espanyols, Ãs la Guerra que més a prop nostre tenim, un poble fort i en lluita que te milers anys de història pròpia.

La veritat, mai sabrem el que succeeix si no vivim allí, perquè si dâuna cosa es certa, és que la gent acabem dient i pensant el que els grans mitjans de manipulació volen.
Mai entendrem com un home que viu en un poble de Estremadura, que mai a visitat el País Basc és capaç de tenir una idea molt clara del que passa allí, amb una gran dosis de manipulació i ignorància, tothom és creu el que volem.
Nosaltres des de ací solament demanem que visiteu el País Basc i els seus pobles i es donareu que és un poble invadit militarment pels espanyols, casernes blindades amb murs i fils ferros,plens de soldats en recerca dâun fàcil ascens, estan invadits i controlats des de fa dècades, no poden tenir armes ni escopetes de caça en els pobles. Lâúnic que fan és defendres pel mig únic que entenen la majoria de persones en el mon i els animals, és fent la Guerra.
Esperem que algun dia pogam visitar un País Basc lliure i sobirà.
Fem arribar pel únic mitga que nosaltres conegam que són les paraules escrites el nostre recolzament, als pobles que lluiten.

LLIBERTARIS DEL PAÃ?S VALÃNCIA //*//

Copyright by the author. All rights reserved.
Sindicato Sindicat