Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
El sistema actual és una mentida encoberta pels mitjans amb tota impunitat legal.
09 mar 2005
LA POLÃ?TICA I LA MÃFIA ÃS EL MATEIX?
ELS POLITICS REALITZEN ROBATORIS EMPARATS AMB LES LLEIS QUE ELLS MATEIX SâAPROVEN, EN CANVI LES MÃFIES NO TENEN EL RECOLZAMENT DE LES LLEIS PER ROBAR, EXTORSIONAR I MANIPULAR, NI TENEN ALS SERVILS COSES DE REPRESSIÃ.
El sistema actual és una mentida encoberta pels mitjans amb tota impunitat legal.

El tema del 3 % en Catalunya és solament una gota que ha fet basar sense voler un got ja ple, si algú coneix la política o ha estat en algun ajuntament o conselleria treballant, sap de sobra el funcionament,que des de el principi al final és tot una mentida.

La forma de finançar-se dels partits politics? quina va ser, no sereu tan ignorants de creure que en la merda que pagen quatre enganyats que tenen un carnet de militant poden finançar les grans campanyes i shows que realitzen.
El fi del polític no és gestionar ni fer el que havien promès si no és permaneixer en el poder quan més anys millor, per poder omplir la seva ànsia de poder i com no omplir-se les butxaques i fer guanyar diners als seus quatre amics.
Qui subvenciona i controla els grans mitjans de manipulació com la TV i la ràdio, efectivament són els partits politics i els grups de poder (els quatre amics del polític de torn ).
Els politics no són sinó una altra cosa que un reflex de la societat actual.
Tots sabem quines empreses recolzen a quins politics, i una volta es toca manar sâomplin les butxaques per una temporadeta. Això si, tens que tenir diners per jugar al joc de la política, si eres un mataet es estrany que trobes recolzament financer per foradar en aquest mon tan dur com és la política i si el problema és que tens ideologia te la pires per cames quan veus de que va el tema.
Quasi totes les accions que se realitzen en un consultori van dirigides en comprar vots directament, com? No és molt difícil si tens el sac dels diners.
Solament tens que comprar a la gent: maneres hi ha mil, esmentem unes quantes que havem vist emprades en un sol ajuntament:
100 faroles que valen tres vegades més que si vas tu com a persona particular i compra una.
(plans acció integral de regulació urbanística.) que fan de sobte uns terrenys que havien comprat els quatre amic, multiplicar-se per deu el seu valor.
Quedar-se obres públiques, que després superen de sobte tres voltes el pressupost provat i acceptat en la licitació. En paraules planeres una cosa que havia contractat lâajuntament per escrit per un preu, seu queda un amic en un preu baix i de sobte se li aprova pagar tres voltes més del previst.
Fer compres a càrrec de lâajuntament i desviar un tant per cent a una persona, aquest seria el cas del 3 %.
Fer la vista grossa de irregularitats de tot tipus a canvi del vot i de tenir a gent agafada, per haver comes irregularitats i no haver-los denunciat.
Quedar-se totes les faenes tant de manteniment, millores, i noves obres del consultori ,els quatre amics.
Donar-li una feina a dit, esta és la més trista i sâemplea amb els poca roba solament, sâha venut per un plat de calent diuen en el nostre barri.
Un altra cosa interessant és quan de sobte uns terrenys destinats a jardins públics estan escripturats a nom de?, que estrany el amic del regidor dâobres.
Que estrany tot el material informàtic, papereria i mobles el compren a tal empresa amiguet de fulanito.
Total que uns unflen els preus fins un 30 % del valor real per obtenir vendes i diners fàcils i els altres els politics i els seus quatre amics obtenen directament diners i gent compromesa per la seva causa
Hi ha mil i una manera de robar diners legalment i amb el vist plau de tothom els involucrats.
La majoria dâignorants és dediquen a discutir a favor o encontra dâuns o altres. Ells els politics és fan dâor i es riuen de la gent en la seva cara, impressionant.
Els politics gestionen els seus interessos i dels seus quatre amics des de una posició de poder, al tenir recursos públic per gastar i afavorir als seus amics.
No voleu tenir una feina per tota la vida i treballar una hora al dia amb sous de fins 2000 â¬, la forma ja esta inventada.
La forma dâentrar en qualsevol ajuntament és per mig de tenir algun conegut o influencia entre els politics del moment, et solen donar lâexamen o el que és millor encara et creen la plaça i apa ja esta.
Els llocs públic acabat sent lâescombrer de la societat, ha on la gent que podia donar algun problema o és inútil, la compren i lâeliminen, en pocs anys la fan una persona inútil que depèn 100 % dâun sou que sap que en qualsevol altre lloc no podria tenir, al haver perdut el poc que sabia abans de entrar.

PD. El proper viatge que els politics i els seus amics peguen els cartells amb les banyes, no sigueu burros i no es feu el llit, al menys debades, una cosa és tenir ideologia i una altra es ser tontos.

LA POLÃ?TICA I LA MÃFIA ÃS EL MATEIX?
ELS POLITICS REALITZEN ROBATORIS EMPARATS AMB LES LLEIS QUE ELLS MATEIX SâAPROVEN, EN CANVI LES MÃFIES NO TENEN EL RECOLZAMENT DE LES LLEIS PER ROBAR, EXTORSIONAR I MANIPULAR, NI TENEN ALS SERVILS COSES DE REPRESSIÃ.

LLIBERTARIS DEL PAÃ?S VALÃNCIA //*//

Copyright by the author. All rights reserved.
Sindicato Sindicat