Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Boicot als Supermercats DIA
09 mar 2005
Els supermercats DIA denuncien a un menor de 14 anys per haver enviat un correu electrònic exigint el ús del català.
BOICOT ALS SUPERMERCATS DIA

Els supermercats DIA denuncien a un menor de 14 anys per haver enviat un correu electrònic exigint el ús del català.
El judici resulta una farsa, acusant al menor de terrorisme i fent-li passar un calvari de judicis que acaben en el suprem espanyol.
El judici és centra en una apologia del espanyolisme, en qüestions tant increïbles com: Perquè defensa el menor eleccions catalanes,â?no hacen falta para nada, ya tenemos las españolasâ?. Perquè volia que estigues tot en la seva llengua, âsi tenia una lengua tan bonita como el españolâ?etc.. en general un intent més de anular al nostre jovent, per lo vist no tenen prou amb el control de quasi tots els mitjans de âmanipulacióâ?que necessiten fer Shows tan lamentables com aquest judici, recolzat i promulgat pels senyors dels Supermercats DIA.
El judici sâha utilitzat com advertiment i escarment per a qualsevol persona que intente defendre la seva terra i la seva llengua per mitjans pacífics.
Totes les forces politiques espanyoles ràpidament ajupiren el cap, ja que són totes la mateixa porqueria. Mai serem espanyols, per molt que utilitzen la seva constitució,les seves lleis i forces dâocupació per intentar-ho, que heu tinguen ven clar jutges i jutgesses i demés escòria espanyola.

DEMANEM QUE TOTES LES PERSONES QUE TINGUEN UN MINI DE CONSCIENCIA, QUE NO COMPREN MAI RES EN ELS SUPERMERCATS DIA.

Aquesta és una de les mesures que més mal pot fer-los, hi ha que fer un boicot total als supermercats, per que destrossen els nostres comerços i no respecten la nostra llengua.
No podem deixar passar aquestes accions i tenim que fer que els supermercats DIA tinguin que tancar en cadascuna de les poblacions i del nostres barris. Si no respecten ni un mínim a la gent dâací, arribant a extrems com aquest de denunciar a un menor per demanar una cosa lògica, tenim que intentar que aquesta empresa sen vagi dels nostres països catalans.

NO COMPRAREM RES, I HEU FAREM SABER.
FES COPIES, REENVIA I REPARTEIX


LLIBERTARIS DEL PAÃ?S VALÃNCIA //*//

Copyright by the author. All rights reserved.

Comentaris

Re: Boicot als Supermercats DIA
04 nov 2005
Hola bona nit, en primer lloc dir que he entrat per casualitat, no era la meua intenció entrar, per molt que puga compartir el que estas dient, tens que pensar que en els supermercats dia hi ha molta gent treballant que desconeix el que ha pogut passar, ho sent molt per el xic que li ha passat tot això, i la veritat que a mi em va passar una cosa pareguda en bcn quant vaig anar a treballar, el camí és llarg, però aquestes no són maneres, ara crec que podem tenir la llei del nostre costat demanant el que és nostre, dignitat i respecte, encara que sé que això no és el que passa realment, pero boicot, crec que no, tenim que ser més intel ligents, hi ha llocs de treball, jo personalment vaig a un dia on em tracten de maravella i parle valencià ( són pakistanesos). bo visca el país valencià. jo alexis, de vilafranca. un bes.
Sindicato Sindicat