Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Desifectat el Saló de l'Ensenyament del virus antimilitarista
09 mar 2005
Us enviem el relat dels fets i el comunicat de premsa de l'acció antimilitarista que s'ha fet avui a la tarda a l'estand del
Ministeri de Defensa present al Saló de l'Ensenyament. També us enviem
unes quantes fotografies de l'acció, de les quals podeu disposar
lliurement.
cordo.jpg
general.jpg
interior.jpg
Relat dels fets

Avui, a les cinc de la tarda, un equip de desinfecció ha aïllat amb un cordó sanitari un focus de virus militarista, present al Saló de l'Ensenyament de Fira de Barcelona. Amb l'objectiu d'evitar el contagi dels visitants del Saló, majoritàriament joves i personal docent, una vintena d'antimilitaristes, equipats amb vestits blancs antisèptics i mascaretes, han acordonat l'estand del Ministeri de Defensa Espanyol.
Amb aquesta acció sanitària, aplaudida pels visitants del Saló que es trobaven presents, s'ha aconseguit evitar l'expansió d'un dels virus més perillosos del planeta, el militarisme, causa directa de nombroses guerres i d'incomptables morts.


L' EXÈRCIT NOMÉS ENSENYA A MATAR


La molt honorable Sra. Marta Cid i Pañella, consellera d'Ensenyament, i per extensió el conseller en cap i predecessor seu, Josep Bargalló i la Generalitat, a qui representa, ens obsequien amb la presència del Ministerio de Defensa al Saló de l'Ensenyament d'enguany, como ve succeïnt any rere any. És per cumplir amb la tradició o potser una adequació a la nova Europa hipermilitaritzada que ens espera amb la Constitució Europea?

Aquesta presència continuada dels militars sia al Saló de l'Ensenyament sia al saló de la Infància constitueix un insulto a la inteligència, suposant que ells en tinguin.

Sabem com pensen: un altre rentat de cervell, un altre soldat. Coneixem també la opinió de l'alumnat i el professorat, reflectida ampliament a la campanya de les escoles objectores.

L'exèrcit humanitari és una altra mentida que ens volem fer empassar, els militars només ensenyen a matar. Volem la guerra fora de les nostres vides, l'exércit fora de les nostres aules.


Assemblea Antimilitarista de Catalunya

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Desifectat el Saló de l'Ensenyament del virus antimilitarista
09 mar 2005
quin peaso d'acció bonica i sucosa!!
ànim, que els tenim rodejats...
Re: Desifectat el Saló de l'Ensenyament del virus antimilitarista
09 mar 2005
felicitats, mol bona akesta acció i trobo k la podriem fer sempre k l'exèrcit monti la pardeta per reclutar a més imbècils.!

salut
Re: Desifectat el Saló de l'Ensenyament del virus antimilitarista
10 mar 2005
Felicitats per l'acció!!!!

Aquestes coses s'haurien de fer més sovint
Re: Desifectat el Saló de l'Ensenyament del virus antimilitarista
10 mar 2005
Us heu fixat en la pose del terrorista que hi ha a l'stand? Que xulo ell! Per a dissimular, que la seva postura normal es parar el cul als mandos, de la manera mes rastrera i submisa
Re: Desifectat el Saló de l'Ensenyament del virus antimilitarista
10 mar 2005
no sembla tan complicat muntar un "kit" antimilitarista per quan vinguin els busos, no?
Re: Desifectat el Saló de l'Ensenyament del virus antimilitarista
10 mar 2005
ah, i enhorabona.
A Coruña contra el desfile militar
10 mar 2005
Información en galego y castellano


Hai uns días aparecía publicado nos mass-media que A Coruña, co beneplácito do Concello, foi a cidade seleccionada polo Ministerio de Defensa para celebrar nela o vindeiro 28 de maio o desfile central dos actos de celebración do día das Forzas Armadas.
A nova foi recibida por parte de diversos sectores da sociedade coruñesa cun considerábel malestar, que está a provocar a xestación dun movemento cívico en contra da parada militar e os valores da guerra que ven a exaltar. Este estase a configurar coma un espacio antagónico e heteroxéneo en contra do desfile no que interveñen persoas e colectivos con distintas motivacións e identidades que levan, dun xeito ou outro, ao rexeite de semellante exhibición de militarismo.Hace unos dias aparecía publicado en los mass-media que A Coruña, con el beneplácito del Ayuntamiento, fue la ciudad seleccionada por el Ministerio de Defensa para celebrar en ella el próximo 28 de mayo el desfile de central de actos de celebración del día de las Fuerzas Armadas.

La noticia fue recibida por parte de diversos sectores de la sociedad coruñesa con un considerable malestar, que está provocando la gestación de un movimiento cívico en contra de la parada militar y los valores de la guerra que esta exalta. Se está configurando como un espacio antagónico y heterogéneo en contra del desfileen el que intervienen personas y colectivos con distintas motivaciones y entidades que llevan, de una forma u otra, al rechazo de semejante exhibición de militarismo


Más información, comentarios,... en: http://galiza.indymedia.org

http://galiza.indymedia.org/gz/2005/02/1809.shtml

http://galiza.indymedia.org/gz/2005/02/1906.shtml
Sindicat Terrassa