Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
algunes fotos de l'ocupació de novartis
09 mar 2005
102_0216.JPG
algunes fotos de l'ocupació de novartis

This work is in the public domain

Comentaris

Re: algunes fotos de l'ocupació de novartis
09 mar 2005
Putos hippis sense estudis, si fos per vosaltres encara no hauriem sortit de l'edat de pedra. Els transgènics portaran milers de beneficis, i us ho diu algú que ha fet el doctorat sobre el tema... per un cop podrieu deixar d'estar en contra de tot sense pensar
Re: algunes fotos de l'ocupació de novartis
09 mar 2005
convindràs que també poden comportar un miler de riscos, igualment no comparteixo la postura d'alguns radikalillos que han sentit campanes sobre el tema i ja s'apunten al carro de dir que no a tot amb arguments més aviat qtres i fonamentats en la ignorància o la progrès-fobia
Endavant la lluita antitransgènica!!!
09 mar 2005
Putus gilipoyas doctorands ignorants, si fos per vosaltres encara respirariem més merda, menjariem més verí i pagaríem més diners per malviure. Us compren el cervell (si en queda alguna cosa) per a fer de publicistes dels grans magatzems. Imbécil! Et creus que per ser licenciat en Química o Farmàcia o Bioquímica saps més que milions de persones que pateixen els efectes de la bioindustria? Entre aquests milions de denunciants i opositors també hi ha biòlegs, químics, metges... pero a diferència de tú tenen una moral que es recolza sobre la solidaritat internacional i ecològica. Tu en canvi no tens moral sino la butxaca plena. Fes-te fotre gandul!

Ningu està en contra de res sense pensar, i molt menys sense sentir. Potser et caldria a tu pensar una mica de tant en tant i no calcular tant. Per a qui treballes?

Els unics "milers de beneficis" que portaràn els "transgènics" son els $$$$$$$$$ que s'enbutxaquen els executius dels laboratoris d'enginyeria genètica i tal. Tu en veus potser un petit pessic.

Merda de cientifics a sou del kkpital!!!

Visca la lluita contra la biopirateria capitalista!!

"biotechnology ain't what's so bad, like all technology, it's in the wrong hands" Sepultura
Re: algunes fotos de l'ocupació de novartis
09 mar 2005
consignes, consignes i més consignes

totalment d'acord amb tú (o amb els de Sepultura) amb que el principal perill és el de que la recerca científica i tecnològica està al servei del capital... així doncs lluitem contra el capitalisme, no contra el progrès que al cap i a la fi és el que ha fet que tu puguis tenir una esperança i una qualitat de vida que fa uns cents d'anys ni s'imaginava... això si, tot a costa de ser explotat pel sistema i doblement alienat pel fet de veure com a la resta del món es moren de fàstic mentre tu et pots menjar un bon bistec de quan en quan... però la culpa no és del ramader que ha criat la vaca ni del metge que et cura de les grips, sino d'aquest sistema injust
Re: algunes fotos de l'ocupació de novartis
09 mar 2005
El fet d'ésser doctorat i que aquesta sigui la teva única resposta a l'article que s'ha penjat, no argumenta res. D'altre banda, dona'm l'oportunitat de qüestionar la ciència com a un conjunt de paradigmes neutrals, sense cap tipus de influència per part del capitalisme.
Re: algunes fotos de l'ocupació de novartis
09 mar 2005
Como siempre, aki tenemos a los malditos cientificos ke creen ke todo se puede estudiar anlizar y comprender sin darse cuenta ke cuanto más especifico sea el estudio, más se aleja de la realidad. El hombre es un ser vanidoso, piensa je puede comprender la naturaleza porke, tiene capacidad de pensar, siempre se siente por enciama de esta sin darse cuenta ke es ella la creadora. El ser humano cree saberlo todo porke analiza todas las partes, pero en realidad solo conoce una pequeña sección del mundo natural, nunca conseguirá ese estudio concreto ke le dará como resuñtado ke es lo ke realmente hace vivir a las plantas, animales o a nosotros mismos. Ahora ademas se dedica a jugar a ser dios creando nuevas formas de vida, formas de vida manipuladas ke alterarán lo poco ke keda de ekilibrio natural en este planeta enfermo.
Como bien se ha dicho más arriba, el interes del capital es lo ke mueve a la ciencia, interesados ke no tienen ningun reparo en destruir el planeta por llenarse los bolsillos de sucio dinero.

(Ho sento per escriure en castellá, encara em costa una mica espresarme en catalá).
Re: algunes fotos de l'ocupació de novartis
09 mar 2005
Jo conec gent qualificada amb estudis, que ha part de tenir-los te arguments contra els trangenics, jo de biologia i tal en se poc, però d'economia et puc assegurar que en tinc coneixaments,i els trangenics son un problema pel desenvolupament del anomenat 3er mon.
endavant amb l'ocupació
10 mar 2005
Molt bé per haver entart a Novartis, molt bé de veritat.
?nimo a todos
10 mar 2005
�nimo. Ya está todo dicho. Os criticarán... precisamente aquellos que más intereses tienen en que esta locura transgénica salga para adelante.Fuerza a los que están dejándose el tiempo, la salud, las energías ahí colgados. Sois fundamentales.
He oído que Greenpeace os va a respaldar. ¡No estáis solos!
Re: algunes fotos de l'ocupació de novartis
10 mar 2005
Los de Greenpeace ya se pueden ir a la puta mierda, profesionales de la ecología!! Lo unico que hacen es buscar la noticia, sacarse la foto y cuando las cosas se ponen feas o cuando ven ke no hay nada ke hacer desaparecen.

Esta gentuza se llena los bolsillos haciendonos creer ke defienden el planeta. Son una panda de reformistas ke lo unico ke hacen es poner parches a los desastres provocados por el sistema.

Necesitamos un cambio profundo de mentalidad, un cambio de raiz.
Un planeta sano, no un planeta enfermo tratado con medicamentos.
Sindicato Sindicat