Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anàlisi :: dones
On estan les dónes?
08 mar 2005
La dimissió de Carly Fiorina, el cas potser més paradigmàtic d’èxit mediàtic d’una dóna com a presidenta d’una gran multinacional, pot haver afectat al lògic i desitjable augment del poder “femení? als centres de decisió.
Amb aquesta baixa, només 7 dónes capitanegen alguna de les 500 primeres empreses de la llista que elabora la revista Fortune, cap d’elles a més a més en una empresa de noves tecnologies.

(..)

les empreses amb més dónes a càrrecs de responsabilitat van pagar un 34% més de beneficis al seu accionariat?

(..) [llegir més a: "enfoca" la tecnologia i les seves aplicacions]
Mira també:
http://enfoca.imagenia.info/enfoca.php?seccio=5&id=398
http://enfoca.imagenia.info

Copyright by the author. All rights reserved.

Comentaris

Re: On estan les dónes?
08 mar 2005
me siento orgullosa d q las mujeres no seamos lideres d las multinacionales. en contra del parecer d otra gente, creo q nuestra lucha no debe ir encaminada a conseguir esos puestos d poder si no a conseguir un mundo mas justo.
Re: On estan les dónes?
08 mar 2005
oh!que gran injusticia que haya pocas mujeres directivas...pobretas!!!
Re: On estan les dónes?
08 mar 2005
mala suerte?? no q suerte q sea asi. no qiero ser complice ni responsable d la mierda q hacen las multinacionales.
Re: On estan les dónes?
08 mar 2005
Un món més just l'hem d'aconseguir entre tots plegats, no només les dónes. Igual que entre tots hem construït el món que tenim ara mateix.

I jo crec que sí que és important que hi hagi participació femenina als centres de poder. Més que res perquè seria injust que s’haguessin de conformar en quasi arribar-hi, en quasi fer la mateixa feina, i en quasi cobrar el mateix.

Per què no hauria d’haver-hi dónes poderoses?, o dónes injustes?, o dónes que s’equivoquin?, o dónes el que sigui?. Es que hem d’exigir a les dónes que siguin perfectes pel sol fet de ser dónes?. No cal que ens posem més pressió..
Re: On estan les dónes?
08 mar 2005
l'últim comentari és força patètic, no? qui pot creure que un món més just (socialment) serà un món on et trepitgin un 50% de dones i un 50% d'homes
Re: On estan les dónes?
08 mar 2005
Això de que et trepitgin el 50% els uns i els altres ho dius tu. No sé d’on ho treus, però en tot cas tampoc cal desqualificar a ningú.
Sindicato Sindicat