Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : guerra
Però qui es pensen que som? (un any després del 11-14m)
07 mar 2005
contralaguerra00.jpg
Però qui s'han cregut que som? Qui és pensen que són ells?
N'estic fart de sentir els senyors del PP dir que les mobilitzacions populars que fa un any va iniciar el poble català i espanyol en contra de les seves mentides que van culminar la tarda/nit del 13 de Març de 2004 van ser obra dels Partits de la oposició PSOE,ERC,PNB... Fart també estic de veure com s'atribueixen les manifestacións contra la guerra o com s'atribueixen els suport-rebuig-abstenció al referendum sobre la constitució de l'europa del capital. N'estic fart, molt fart, de sentir que va ser el rei qui va aturar el cop d'estat del 23-F de 1981. Fart també de sentir que la transició "democràtica" va ser obra d'uns pocs caps de partit...
Ja n'hi ha prou de mentir, no???? Ja n'hi ha prou de creure que són ells els responsables de la nostra acció i pensament???? L'acció popular d'aquest país ha sigut la que ha permés que en aquest país hi hagi un mínim de democràcia que si fos pel rei, la gent que formava l'UCD, els descendents del franquisme del PP, els alts càrrecs de les executives sindicals i dels partits d'esquerra NO TINDRIEM.

Visca el poble!
A la merda els partits! Ells sense nosaltres no són res, nosaltres sense ells sóm molt!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Però qui es pensen que som? (un any després del 11-14m)
07 mar 2005
Mmmm, sobretot el que estic molt fart també jo, es del famós "pásalo" durant el dia 13-M. No sé com va anar a Madrid, però aquí estic convençut que els moviments socials (la famosa reunió a l´espai obert) i l´espontaneïtat (sense el SMS "pásalo" és clar) van ser decisius. Es curiós, fins i tot quan passen aquestes coses no se´ls hi acut més que fer propaganda gratuïta de les companyies telefóniques... Increíble!. I és que el sociates i companyia són quelcom pitjor que els peperos (que ja es dir!).
Re: Però qui es pensen que som? (un any després del 11-14m)
08 mar 2005
Ecce, estik amb tu!

Salut REvolució i la mentida, caurà pel seu propi pes!
Re: Però qui es pensen que som? (un any després del 11-14m)
09 mar 2005
algunes proves...i segur que amb temps se'n troben més...

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/75635
Sindicat Terrassa