Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Fora militars de Sant Cugat
07 mar 2005
Des d'ahir hi ha una furgona de militars de l'armada espanyola a Sant Cugat davant de l'Auditori.

Ahir mateix es va improvisar una primera acció de repulsa.

Us convoquem a tots i totes el DIMARTS 8 a les 17 h. davant de la Biblioteca a una CONCENTRACIÓ DE REPULSA a la presència de Reclutadors de l'Exèrcit, i per demanar que algun representant de l'Ajuntament expliqui al poble perquè s'ha autoritzat la presència de militars a Sant Cugat.
MANIFEST

El Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat vol
expressar el seu ENÈRGIC REBUIG a la presència d'una furgoneta de reclutament de l'armada espanyola a Sant Cugat.

Les campanyes publicitàries de l'Exèrcit expliciten les excel·lències tant professionals com acadèmiques per donar el pas i fer-se militar professional: és a dir, aprendre a matar i, si és el cas, morir.

Sabem de "les dificultats" que té l'Exèrcit per omplir els contingents, i és per aquest motiu que fan "tours" on vendre sopars de duro amb argumentacions del tipus com que l'Exèrcit és humanitari, que es pot viure una aventura personal, es pot apendre un ofici, etc.. Però
tots sabem que els exèrcits no són cap ONG, i que es nodreixen dels pressupostos dels Estats i que els Estats tenen exèrcits per a fer, ni que siguipotencialment, GUERRES. Les Guerres són matar persones.

Sant Cugat s'ha mostrat repetides vegades com una
ciutat per la pau i pensem que la presència de
l'exèrcit a la nostra ciutat és una provocació
militarista que ha de tenir una resposta.

Per això us covoquem DIMARTS 8 a les 17 h. davant de la Biblioteca a una CONCENTRACIÓ DE REPULSA a la presència de Reclutadors de l'Exèrcit, i per demanar que algun representant de l'Ajuntament expliqui al poble perquè s'ha autoritzat la presència de militars a Sant Cugat.

Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat.

Sant Cugat del Vallès, 7 de març de 2005

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Fora militars de Sant Cugat
07 mar 2005
BOIKOT RADICAL I SENSE MIRAMENTS A LA PRESÈNCIA DELS ASSASSINS A SOU DE L'ESTAT ESPAÑOL A SANTCUGAT. FORA ELS MILIKOS DE SANTCUGAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Fora militars de Sant Cugat
07 mar 2005
Que s'en vagin! Quan van estar al portal de l'angel de Bcn allà amb la seva furgo, no recordo que s'hi parés ningú a informar-se! Mes aviat rebien males mirades!
Re: Fora militars de Sant Cugat
08 mar 2005
A la meva ciutat fa un temps també van aparèixer, vam fer una acció improvitzada i en arribar nosaltres van començar a plegar i van marxar. Possiblement no tenen ni permís per fer aquestes coses.
Re: Fora militars de Sant Cugat
08 mar 2005
La furgoneta militar ha estat expulsada del municipi. L'Ajuntament ha reconegut el seu error i ha decidit fer fora als militars.

Més informació a:
http://www.radiosantcugat.com/index.php/informat/societat/15843.htm
Re: Fora militars de Sant Cugat
08 mar 2005
Fora militants de Sant Cugat
Re: Fora militars de Sant Cugat
08 mar 2005
Si dexeu el Monestir i els temples, els militars els teniu a cada cantonada. Amen.
Re: Fora militars de Sant Cugat
08 mar 2005
a la plaça universitat jo els he vist sovint... pero no hi ha hagut cap tipus de resposta q jo sàpiga... però staria bé evitar la seva presència... declarem un territori lliure d'exercits! Fora les forces de represió policials i sobretot militars...
Sindicato Sindicat