Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : especulació i okupació
6 detingudes en un desallotjament il.legal a Manresa
05 mar 2005
6 detingudes en un desallotjament il.legal Manresa. Es convoca concentració davant de Jutjats de la Seu de Manresa el dilluns dia 7 a les 10:00 del matí.
Durant la tarda d’aquest dissabte 5 de març hi ha hagut un desallotjament il.legal en una casa okupada aquesta mateixa setmana a Manresa. Els Mossos d’Esquadra s’han presentat a la finca a les 7 de la tarda aproximadament, conjuntament amb els propietaris, i han comunicats als okupants que tenien una ordre oral del jutge de guàrdia per tal de desallotjar-los. Davant la negativa dels okupants a abandonar la casa els mossos han irromput a la kasa esbotzant la porta i han detingut a 6 persones que actualment es troben a comisaría en espera de passar a disposició judicial aquest dilluns dia 7 al dematí. Per denunciar els fets ocorreguts i solidaritzar-nos amb les detinguts, es convoca una concentració amb esmorzar el mateix dilluns dia 7 de març a les 10:00 del matí davant dels jutjats de la Seu a Manresa.

Llibertat detingudes! Okupa i resisteix!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 6 detingudes en un desallotjament il.legal a Manresa
06 mar 2005
Els detinguts han sortit avui diumenge a les 14:00h en llibertat amb càrrecs (usurpació i atemptat a l'autoritat)i estan pendents de passar a disposició judicial. Estan bé. La concentració de demà dilluns davant dels jutjats queda desconvocada. Continuarem informant.

Salut i resistència
Sindicato Sindicat