Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
Alguns acords i informacions de l'Assemblea de MM SS del dia 5 de març
05 mar 2005
Assemblea de Moviments Socials
* Considerar el resultat del referèndum sobre la CE molt positiu per a la campanya del NO, sobretot tenint en compte les condicions en què es va haver d'actuar.
* Tenir el Tractat constitucional com a No aprovat democràticament, sobretot en vista de les condicions de majoria que el mateix tractat estableix per a l'aprovació de lleis i decisions, i declarar-nos-hi insubmisos.
* Participar en la manifestació en defensa dels treballadors de Miniwatt de l'endemà, dia 6 de març, en protesta pel tancament anunciat per al dia 31 de març.
* Fer un dia, a determinar, d'acció extensiva de la crida al boicot als productes de l'empresa Philips (propietària de Miniwatt).
* Donar suport a la tancada d'immigrants que es farà en diferents llocs de Barcelona els dies 11, 12 i 13 de març, en vista del fracàs del procés de regularització. Es demana que el procés s'allargui i que el contracte de treball no sigui un element indispensable de la tramitació.
* També donar suport a la Jornada europea de lluita del 2 d'abril contra els centres d'internament d'immigrants.
* Igualment a la sessió que es farà a Barcelona del Tribunal Internacional sobre l'Iraq, amb el lema «Lluita del poble iraquià contra la dominació colonial dels EUA...». Serà els dies 22-24 de maig a la Universitat de Barcelona.
* També s'informa i s'acorda abonar un acte que es farà el 24 de maig de dones lluitadores contra conflictes armats. Hi haurà palestines, iraquianes, israelianes, colombianes, afganeses, sahraianes... És per fer visible allò que normalment queda en la penombra, quan es tracta de l'actuació de les dones.
* I, naturalment, donar suport a la manifestació del Dia Internacional de la Dona Treballadora, el 8 de Març.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat