Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat : especulació i okupació
Convocatoria asamblea abierta a las interesadas en colaborar o apuntarse a la "Escola Popular de Valencià" del CSO la Discòrdia (CAT/CAS)
04 mar 2005
Convocatòria assemblea oberta interessades en col·laborar o apuntar-se a l'escola popular de valencià del CSO La Discòrdia
(CAS) El próximo lunes 7 de Marzo a las 7 de la tarde tendrá lugar en el CSO La Discòrdia una asamblea abierta para todas aquellas personas que deseen colaborar o apuntarse a l'Escola Popular de Valencià "La Carrasca". En la reunión se informará sobre el proyecyo, y decidiremos conjuntamente profesores y alumnas cuales son los grupos que formamos, según el nivel, y los horarios de clases que tendrá la Escola. También se planteará abiertamente la manera de orientar las clases y hablará de los materiales necesarios. Atrévete, ven y saca la lengua!!.

---------------------------------------------
(CAT)

Dilluns que ve 7 de Març a les 7 de la tarda tindrà lloc en el CSO La Discòrdia una assemblea oberta per a totes aquelles persones que desitgin col·laborar o apuntar-se a l'Escola Popular de Valencià "La Carrasca". En la reunió s'informarà sobre el projecyo, i decidirem conjuntament professores i alumnes quins són els grups que formem, segons el nivell, i els horaris de classes que tindrà l'Escola. També es plantejarà obertament la manera d'orientar les classes i es parlarà dels materials necessaris. Atreveix-te, vine i treu la llengua!!.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Convocatoria asamblea abierta a las interesadas en colaborar o apuntarse a la "Escola Popular de Valencià" del CSO la Discòrdia (CAT/CAS)
04 mar 2005
CSO La Discòrdia (C/ Defensors de la Terra -Antic Marquès de Caro- el Carme)
Re: Convocatoria asamblea abierta a las interesadas en colaborar o apuntarse a la "Escola Popular de Valencià" del CSO la Discòrdia (CAT/CAS)
04 mar 2005
a catalunya hauriem d´aprendre del que fan a valència. Un salut.
Sindicato Sindicat