Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: dones
Els cafès del divendres: Dia de la dona treballadora:lluita i esperança
03 mar 2005
Estem a les portes d'un vuit de març. El manifest que la plataforma unitària que prepara la commemoració ens fa una crida a recordar totes les dones que al llarg de la història han anat fent camí cap a l'alliberament del patriarcat i a treballar totes juntes per a construir un món millor per a totes i tots.
La convocatòria d'enguany es fa amb el lema Dones lliures per ser i per fer i l'acte central serà la manifestació que es farà el mateix 8 de març i que sortirà a les 19,30 de la plaça Universitat i per acabar a la plaça de Sant Jaume.
Cafès del divendres: 4 de març:

Dia de la dona treballadora:lluita i esperança
amb Rosa Bofill (Responsable de la Comissió de la dona del PCC)



-----------------------------------------------

Els Cafès són una activitat regular de la Fundació Pere Ardiaca que es realitzen tots els divendres de 19h a 21h.

Es tracta d'una tertúlia de "proximitat", amb cafès i pastes, un tema a debatre i un o una ponent que fa una exposició inicial.

Pretenem potenciar una tradició cultural tan nostra com és la tertúlia, abordant qualsevol tema sense crispació, en un ambient relaxat que permeti escoltar les posicions de l'altre i aprofundir en el tema abordat, des de totes les perspectives existents, analitzant les seves possibles dificultats i solucions.

Volem que els Cafès dels Divendres esdevinguin un espai per debatre, des d'una perspectiva crítica, horitzontal i participativa tots aquells temes que ens preocupen. Apostem per la creació d'un espai intergeneracional, amb la participació de totes les associacions i entitats del nostre país.

Prioritzem totes aquelles expressions individuals i col·lectives que fomentin la creació de noves formes de participació i transformació social en l'àmbit cultural i social.

Els Cafès del Divendres tenen lloc de 19h a 21h a la seu de la Fundació, Av. Portal de l'Angel, 42, 2on-A, Barcelona.
Mira també:
http://www.fpereardiaca.org
http://www.vuitdemars.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat