Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: dones
dones lliures per ser i per fer
02 mar 2005
Manifestació 8 de març

Totes les dades de la manifestació, l'horari i el dia, el recorregut, les cançons i els lemes, la pancarta...

Manifestació 8 de març 2005: Dimarts 8 de març 2005 A LES 19:30H TOTES A LA PLAÇA UNIVERSITAT! Inici manifestació a la Plaça Universitat fins a la Plaça Sant Jaume, baixant per Pelai, Les Rambles i Ferran!

T'animes a recopilar les cançons de sempre...i estaria molt bé fer una llista creativa de frases reivindicatives!Com va anar l'any passat, 8/3/2004:

Manifestació - DILLUNS 8 DE MARÇ 2004 A LES 19:30H TOTES A LA PLAÇA UNIVERSITAT! Inici manifestació a la Plaça Universitat fins a la Plaça Sant Jaume, baixant per Pelai, Les Rambles i Ferran!

Lectura del Manifest - L'actriu Carme Sansa llegirà al manifest. Actuació damunt l'escenari HOMENATGE A LES DONES ASSESSINADES PER VIOLÈNCIA DE GÈNERE amb el grup de dones IGUAL DAIGUAL.
Mira també:
http://www.vuitdemars.org/mani.html

This work is in the public domain

Comentaris

El cartell
07 mar 2005
cartell05_mini (1).JPG
.
Re: dones lliures per ser i per fer
07 mar 2005
osti ! convoca la Generalitat, la diputació i l'Ajuntament ??

Dones...alguna cosa a dir suposo...?
Re: dones lliures per ser i per fer
07 mar 2005
i unaltre coseta...el format de la pancarta no us sona de res...es que té un aire Ppero considerable no trobeu ?? una mica de mal gust al meu parer.
Re: dones lliures per ser i per fer
08 mar 2005
home... tampoc cal que tinguin tinta regalimant i trepitjades de quan la feies per demostrar que no ets un pepero... Les pancartes es poden fer molt vistoses i incloure'ls un millor missatge si es treballen més i no es fan cinc minuts abans.
Pel que fa als convocants del cartell d'aquí dalt no els puc llegir, i no es pot ampliar l'imatge.
Igualment els logos tenen la pinta de ser els tres que s'ha dit. Si és així espero que quedi en evidència la seva demagògia a la mateixa mani...
Re: dones lliures per ser i per fer
09 mar 2005
aquest any ha sigut el primer cop que he anat a la manifestació del 8 de març i no és tant txunga com pot semblar des d'un bon principi.
el dia que siguem capaces i capaços de ser més positius/ves i tolerants, enlloc de veure sempre la part negativa de les movilitzacions, llavors potser si que podrem unir-nos i començar a tenir una força real dins de la societat.
em va rallar, no us ho negaré, tenir al davant unes quantes banderes d'ERC i estelades perquè no era per això que estavem allà. però la gent es confon. i no per això t'has de quedar a casa criticant que és massa fàcil.
Re: dones lliures per ser i per fer
11 mar 2005
..referent al cartell d'aquet any em sembla una burla total de cara a la dona, o em negareu que aquet, no es mes que una replica d'un paquet de tampons amb un toc d'aire fresc i juvenil de cara a l'estiu..anda que no,

Primerament la generalitat hauria de comencar a subvencionar l'atretzzo per al periode de la dona, despres ja parlarem..

salud i actitud!
Sindicato Sindicat