Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Contra la Barcelona de risc: solidaritat amb el Carmel
02 mar 2005
L’esfondrament del Carmel, com les esquerdes que s’han produït al Turó, a Taxonera o al Poble Nou, entre d’altres barris de Barcelona, han fet sorgir la consciència que vivim a una Ciutat on l’estalvi s’ha posat per davant de la seguretat. Al mateix temps han aflorat la manca de participació ciutadana real en les decisions relatives als grans projectes urbanístics, la manca de transparència en l’adjudicació de les obres, els riscs de tota mena que suposen les subcontractacions sense límit.
...
Per tot això i per exigir seguretats i garanties en les obres presents i futures, rescabalaments justos a totes les persones afectades per obres públiques, perquè totes i tots podem ser, som ja, veïns i veïnes del Carmel us convoquem
el

dissabte dia 5 de març a les 18 hores a una manifestació unitària a la
Plaça Urquinaona/ Ronda de Sant Pere.

CONTRA LA BARCELONA DEL RISC : SOLIDARITAT AMB EL CARMEL

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Contra la Barcelona de risc: solidaritat amb el Carmel
02 mar 2005
vam ser fa poc pel barri i l'ambient que s'hi respirava era molt dur. Estava ple de policia, carrers tallats, tanques i passos provisionals per tot arreu... un desastre.

Maxima solidaritat amb el Carmel
Re: Contra la Barcelona de risc: solidaritat amb el Carmel
02 mar 2005
¡Viva el Carmelo! Centro Neurálgico de las fuerzas que cruzan Carcelona. ¡Larga vida a las gentes sencillas y sinceras! ¡Mori lo mal govern (o sea, TODOS)!

Carmelo - 15
Can Fanga - 0

Políticos al abismo
Re: Contra la Barcelona de risc: solidaritat amb el Carmel
02 mar 2005
l’estalvi s’ha posat per davant de la seguretat en aquests casos, perquè la pasta se la gasten en fastuoses farses com el Forum2004 o les olimpiades per donar una imatge de cara enfora que només respon als interessos del poder i el capital... a més no enganyen a ningú: "Barcelona, la major tenda del món"... però els pobres desgraciats som nosaltres que hem de viure a una rebotiga que es cau a trossos... i encara demanen civisme... vivim en una merda de ciutat(s) governats per uns cínics
Sindicato Sindicat