Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Més de 150 persones en dejuni contra el tancament
27 feb 2005
3682316_14288284.jpg
Més de 150 persones, entre treballadors de Miniwatt —ara Barayo— i familiars, han iniciat un dejuni a l’Església de Sant Medir al barri barceloní de Sants contra el tancament de la fàbrica anunciat a principi del mes de febrer per la multinacional LG Philips.

El dejuni ha començat avui a les 15 hores i finalitzarà demà, també a les 15 h., després d’una concentració que tindrà lloc a les 12 h davant de l’església. Durant les primeres hores d’aquesta acció diferents grups i col·lectius han mostrat la seva solidaritat cap els treballadors de Miniwatt, com ara aquells que integren la Xarxa contra els Tancaments i la Precarietat.

La multinacional holandesa Philips, després de destruir 12.000 llocs de treball a l’Estat espanyol en els últims 20 anys, ara, fusionada amb la coreana LG, ha decidit tancar les seves fabriques a Catalunya (Novalux, Lámparas Z i Miniwatt) i desplaçar totes les produccions a països amb mà d’obra semi esclava, com la Xina o Indonèsia.

Prop de 1.000 treballadors i les seves famílies es veuran directament afectats per l’atur i la precarietat a Catalunya, i també la resta de treballadors, ja que es liquiden d’una tirada 1.000 llocs de treball estables i amb salaris dignes, cosa que repercutirà d’alguna manera en el conjunt de la indústria catalana.

No al tancament de Miniwatt!!
Boicot als productes de les multinacionals LG i Philips!!

Barcelona, 26 de Febrer de 2005

Xarxa contra els Tancaments i la Precarietat

Fotos: http://www.revoltaglobal.net/WEB/noticiaweb_050227b.htm
Mira també:
http://www.revoltaglobal.net/WEB/noticiaweb_050227b.htm

This work is in the public domain
Sindicat