Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
La CUP de Girona demana que s'arxivi el cas per la visita de la Sra Birulés
27 feb 2005
cup.gif
La candidatura gironina vol que quedi definitivament arxivat (tal com demana l’actual rector de la UdG) el cas muntat contra quatre independentistes per les accions de protesta contra la visita de la Sra. Birulés (en funcions de ministressa del govern del PP) a la mateixa universitat.

D’altra banda, i respecte al referèndum (no vinculant) del passat diumenge, des de la CUP es valora molt positivament els percentatges del NO a comarques gironines. Pensen que són força significactius, i no en el sentit involucionista insinuat per algunes interpretacions partidistes dels defensors del SI.

Els resultats es corresponen a les campanyes impulsades per la Plataforma del Països Catalans per l’Europa dels Drets Socials i dels Pobles, per entitats cíviques (ADAC, Omnium Cultural,..) i per personalitats universitàries, literàries i científiques.. amb el suport d’organitzacions polítiques (ERC, ICV, EUiA, CUP) de l’àmbit de l’esquerra catalana, i la col·laboració de sectors de CDC crítics amb la decisió de la seva direcció.

Finalment, volen manifestar públicament, com a organització política, el seu suport total a la Plataforma cívica en Defensa de les Hortes i Ribes del Ter i la nostra signatura al Manifest corresponent. També manifesten el seu suport a la Plataforma veïnal contra l’aparcament subterrani del carrer Emili Graït, ja que com és prou conegut defensen la construcció de zones d’aparcament dissuasòries a les afores de la ciutat i no dins del casc urbà com és aquest cas.

Girona, 22 de febrer de 2005

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa