Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : mitjans i manipulació
Que amaga el canvi de freqüència a les illes?
27 feb 2005
Maulets, l’organització juvenil de l’Esquerra Independentista, analitzem la creació de la televisió autonòmica IB3 i el canvi de freqüències televisives com una nova agressió al català.
Què amaga el canvi de freqüències a les illes Balears?

El Partit Popular, reinstalâ¢lat en les cadires del Consolat de Mar, ha pensat, organitzat i desenvolupat una campanya sistemàtica dâagressions a dos dels elements que ens defineixen com a poble: el nostre territori i la nostra llengua, la catalana.

Maulets, lâorganització juvenil de lâEsquerra Independentista, analitzem la creació de la televisió autonòmica IB3 i el canvi de freqüències televisives com una nova agressió al català. Destaquem també lâaltre vessant dâaquests fets: la restricció de la llibertat informativa. El nou canal autonòmic (que ocuparà les freqüències de Canal 9, Punt 2, TV3 i Canal 33) serà controlat per personatges propers al PP, entre els quals trobem a Agustí Sintes i Sònia Escribano (procedents de El Mundo i condemnats per difamació).

Per a Maulets, no es tracta sinó dâuna altra agressió espanyolista. Entenem que comparteix, amb altres mesures del govern del PP i lâatemptat terrorista comès per Jaime Martorell Mir (condemnat lâay 1990 a 6 anys de presó per atemptar contra el repetidor de TV3), un mateix objectiu: el genocidi lingüístic.

Denunciem també la sinistra deixadesa mostrada pel govern âcatalanista i dâesquerresâ? de la Generalitat del Principat (PSC, ERC i ICV) davant aquesta nova agressió i considerem la seva actuació mereixedora de la denominació de âbotifleraâ?.

Davant aquests fets, des de Maulets, el jovent independentista revolucionari:
- manifestem el nostre més enèrgic rebuig a la reassignació de freqüències plantejada per lâexecutiu autonòmic de les illes Balears i Pitiüses;
- encoratgem el jovent independentista a fer pública la seva ràbia contra els polítics genocides i botiflers;
- anunciem la nostra voluntat de treballar per aconseguir uns mitjans de comunicació lliures, catalans i en català; i
- entenem que lâúnica via que ens portarà a treureâns del damunt aquesta xacra dâespanyolistes i botiflers és el camí cap a la independència dels Països Catalans.

[combatem el capital, recuperem la terra]
Mira també:
http://www.maulets.org

This work is in the public domain
Sindicat